Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl, hogy szakított velem az első barátom, aki a mindenem volt?
2 hónapja történt, de egyre rosszabb állapotban vagyok.
Ő is nagyon szeretett, csak elmúlt a szerelme . Nem tudom mit csináljak, úgy érzem, belehalok.
Hidd el ez tipikus. Mással is mindig megesik.
Egyébként nem Ő hiányzik neked, hanem a kapcsolat, hogy ott volt valaki és szeretett. Idővel elmúlik, annál gyorsabban minél gyorsabban találsz valami elfoglaltságot ami elvonja a figyelmed.
Ha folyton csak üldögélsz otthon, akkor is elmúlik, csak rohadt lassan.
Velem a barátnőm szakított ugyan ilyen indokkal.
Fél évig szeretett nagyon aztán hirtelen már nem és vége lett. Én is elég rosszul vagyok miatta. :(
"Egyébként nem Ő hiányzik neked, hanem a kapcsolat, hogy ott volt valaki és szeretett."
Milyen igaz.
"Ha folyton csak üldögélsz otthon, akkor is elmúlik, csak rohadt lassan."
Igen, ha nem vagyok otthon akkor szinte eszembe sem jut, mert leköt a suli meg a haverok de ha otthon ülök akkor csak rá gondolok. :(
Hát ez az. Én se tudom hogy kéne visszaszerezni a barátnőm, mert már elmúlt a szerelme.
Én is felébredek éjszaka és olyan nehéz visszaaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!