Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon még osszejohetek vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még osszejohetek vele ezek után? Akar tolem valamit egyállatalán?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok es tetszik nekem egy 14-15 éves fiu.Egy iskolába járunk. Aszt viszont en nem tudom hogy neki is tetszek e.Az iskolai év elején megkérdezte a nevem, folyamatosan néz,néha beszól,piszkál,egyszer-kétszer koszont meg ilyenek de még a barátnoimnak is néha csinálja! Van olyan amikor egész nap nem csinál semmit. Most nem rég volt iskolai sielés es oo is ment, meg egy barátnom is.Mire visszajottek a barátnom olyanokat mondott hogy szerelmet vallot neki az a fiu es nehány osztálytársnom meg aszt mondta hogy ez igaz mert ok is ott voltak, pedig a barátnom nagyon jol tudta hogy nekem tetszik, mégis mindha orommel mondta volna nekem eszt az egészet. Meg mikor ott voltak állítólag mutattak neki rolam képet es mondták neki hogy tetszik nekem , de o erre csak annyit felelt hogy nem ismer es hogy nem erdekli hogy tetszik nekem. Azóta a dolgok megint ugyanugy vannak, de en vele nem vagyok ugy mind elotte, nem járnak, es meg a fiu barátai is aszt mondták hogy az szerintuk nem igaz hogy szerelmet vallot neki. Lehet hogy a barátnom csak irigységbol mondta,de lehet hogy igaz.Most ossze vagyok zavarodva es már nem tudom hogy mit higgyek!
2011. márc. 2. 15:03
 1/3 anonim válasza:
Ez tényleg nehéz ügy de az lenne a legjobb, hogyha azt a fiút kérdeznéd meg aki tetszik neked. Ő biztos tudja :). Nem kell neki elmondani hogy tetszik neked csak azt kérdezd meg, hogy igaz hogy szerelmet vallott a barátnődnek vagy sem.
2011. márc. 3. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
hát csak az a gond hogy oo elég bolondos fiú vagyis hát en ugy gondolom hogy nem tudnék vele beszélgetni mert eléggé szereti felhívni magára figyelmet a barátai elott!!! szóval hogy is mondjam, nem túl komoly, mert még talán eszileg nem nagyon érett!! en ugy gondolom hogy nem tudnék vele beszélgetni errol!
2011. márc. 4. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
egyértelmű hogy hazudott a kis barátnőd. az ilyennel nem érdemes foglalkozni. a pasinak meg mond el ezt, meg amit érzel, biztos örülni fog neki :)
2011. márc. 7. 15:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!