Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bnőmet az anyja kiakarja küldeni külföldre tanulni. Nekem ez nem tetszik! Vélemény? 22F
Az anyukája nagyon jófejnek tűnt eddig, nagyon bírom meg minden, tényleg, de ez a húzása most kicsit ellenszenvessé tette nekem.
Megértem, hogy ő a lánya érdekeit nézi.
Én viszont a kapcsolatunk érdekeit. Szóval hiába bírom az anyukáját, mivel itt érdekellentét van ezért most kicsit zabos lettem rá.
2 hétről lenne szó, Párizsban. Van akinek ez az idő kevés, nekem sok. Egyáltalán mi értelme 2 hétre kimenni Párizsba azért, hogy letudjon nyelvvizsgázni? Bőszen ha itthon nekiáll tanulni 1000el akkor is megtudja csinálni. Én se vittem túlzásba anno, mégis megvan afelsőfokum németből....és mégcsak külföldön sem voltam soha....
Mit gondoltok?
Szerintem a srác már azt is megbánta hogy kérdezett.Kedves kérdésfeltevő itt vagy még?
Na reagálj már valamit,légyszives.Egyébként egyetértek az előttem szólókkal. 30F
2hét valóban nem sok, viszont mi még nem vagyunk együtt annyi ideje hogy 2 hét alatt ne történhetne bármi....
akár egy baleset vagy bármi érheti kinn, nem azért nem tetszik a dolog, mert csak velem lehet és kész, csupán féltem...
Szerinted én mennyire féltem a páromat amikor kimegy afgánba, ahol hullanak a katonák mint a legyek?
Egyébként amikor először kiment fél évre koszovóba, 2 (KETTŐ) hónapja voltunk együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!