Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bnőmet az anyja kiakarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bnőmet az anyja kiakarja küldeni külföldre tanulni. Nekem ez nem tetszik! Vélemény? 22F

Figyelt kérdés

Az anyukája nagyon jófejnek tűnt eddig, nagyon bírom meg minden, tényleg, de ez a húzása most kicsit ellenszenvessé tette nekem.

Megértem, hogy ő a lánya érdekeit nézi.

Én viszont a kapcsolatunk érdekeit. Szóval hiába bírom az anyukáját, mivel itt érdekellentét van ezért most kicsit zabos lettem rá.

2 hétről lenne szó, Párizsban. Van akinek ez az idő kevés, nekem sok. Egyáltalán mi értelme 2 hétre kimenni Párizsba azért, hogy letudjon nyelvvizsgázni? Bőszen ha itthon nekiáll tanulni 1000el akkor is megtudja csinálni. Én se vittem túlzásba anno, mégis megvan afelsőfokum németből....és mégcsak külföldön sem voltam soha....

Mit gondoltok?

2011. márc. 1. 22:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

A 23:03-asnak igaza van. Önző vagy, a párod érdekeit semmibe veszed,csak hogy a te lelked megnyugodjon. 2 hét semmi! Ennyit nyugodtan kibírhatnál nélküle. Ha ez a kapcsolat útjába áll szerinted, akkor neked fogalmad sincs mit jelent a kapcsolat és mit jelent önzetlenül szeretni.

Ennyi a véleményem..

2011. márc. 1. 23:19
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Menj vele. Vagy neked fontosabb teendőid vannak itthon, mint a kapcsolatotokkal törődni?
2011. márc. 1. 23:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, jobb ha tudod, az átlagemberek nagy része ennél jóval több időt is átvészelt a párja nélkül. Két hét az semmi. Én is, meg akármelyik másik havrom, barátom be tud számolni ennél hosszabb idejú távollétekről. Mégsem ment tönkre tőle a kapcsolat. Egyetemista koromban vizsgaidőszakban volt, hogy egy hónapig nem találkoztunk. (Elég messze lakott tőlem, és különbenis, tanulnunk kellett.) Túléltük. Volt, hogy egy kezdődő kapcsolatom idején mentünk családi nyaralásra Horvátországba. Ők meg akkor mentek vissza Székelyföldre. Összesen 3 hétig nem láttuk egymást. Kibírtuk. Bátyám 1 hónapra ment ki külföldre dolgozni. A barátnője addig idehaza maradt. Kibírtás. És nem hisztiztek ennyit, mint te.

Szóval te ne beszélj másokra, mert itt nagyon sokan nálad már ezerszer többet kibírtak!

2011. márc. 1. 23:36
 14/27 Moszuke ***** válasza:
100%

nem olvastam el a kérdést csak a kommentekbe olvastam bele.. aztán láttam több kommentben is hogy KÉT HÉÉÉÉTTTT????

aztán beleolvastam a kérdésbe is... nos.. ember:

2 hét!! hahóóóó az mi???? SEMMI... az én párom 3hónapra akarják elküldeni.. és hajlok rá hogy rábeszélem hogy menjen csak.. majd hétvégenként kimegyek hozzá, ha lesz annyi fölös pénz oda-vissza ingázni.

a párom jövője a tét ilyenkor... én lehet hogy 1év mula már nem leszek meg neki.. de a jövője az mindig ott fog lebegni előtte.

nehéz de logikus döntést kell hozni... hát.. húzós lesz minden hétvégén kimennem hozzá, de leszarom:)

majd megyek biciklivel! elindulok kedden és odaérek szombat reggel xDD

2011. márc. 1. 23:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Párom külföldön dolgozik. 6 hetet kint, 1hetet itthon. Szerinted ez milyen? Ha valaki akkor én tudom milyen és a 2 kezem összeraknám ha csak 2 hétre menne ki mindig. És ez megy mióta együtt vagyunk, de ez is csak segít hogy jobban értékeljük az együtt töltött időt és csak erősíti a kapcsolatot. Ha mi kibírjuk ezt te is
2011. márc. 1. 23:45
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg önző vagy, és kicsinyes, hülye is! Igen, bátran állíthatom h nem a levegőbe beszélek, ugyanis nem 1 távkapcsolatom volt már. Volt mikor én örültem ha csak 2hetet kellett várni h tudjunk találkozni, és mindig az éltetett h mikor végre együtt lehetünk mindenért kárpótol majd. Ha a kapcsolatotok úgy gondolod nem bír ki 2 hetet (ami tényleg nem sok), akkor akár hagyhatod is az egészet. Viszont ha vmi véletlen folytán komolyabbra fordul idővel a kapcsolat, akkor bizony jól fog jönni a háztartásban a magasabb/jobb képzettség, a nyelvvizsga, stb. Tehát jó nagy hülye vagy ha nem látsz tovább az orrodnál, mivel ez számára mindenképp előnyös, de ha úgy alakul még idővel számodra is azzá válhat ha ezáltal jobb munkalehetőségei lesznek.

"életművész"

2011. márc. 1. 23:49
 17/27 anonim ***** válasza:
66%
barátom most 2 hét távollét soknak tűnik,10 év házasság után 2 hónap távollét is kevés lesz tőle
2011. márc. 1. 23:53
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Na ez nem semmi... Párom katona, egy misszió fél év, de van 10 hónapos is. És nem nyelvet tanulni mennek a mesés párizsba, hanem szétlövetni a seggüket afgánba. Mégse sír a szám, értékelem hogy olyan munkája van amit szeret, és amiben elismerik. Tudod mennyit találkozunk a fél év alatt? összesen 1 hét, félidőnél. Egy normális kapcsolat ezt fél lábon is kibírja. Miért van nekem olyan érzésem hogy erős önbizalomhiánybamn szenvedsz és megrémiszt a gondolat hogy a párod kikerül az irányításod és felügyeleted alól? Vagy esetleg saját magadban nem vagy biztos hgoy két hétig a gatyádban tudnád tartani a kiskrapekot? Mindenesetre nem vagy egészen egészséges, én a csaj helyében úgy rúgtalak volna ki, hogy a lábad nem éri a földet. Beteg emberrel nem lehet nomrális, komoly kapcsolatot folytatni. Márpedig te az vagy...
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előttem szólók véleményét.Milyen "érdekellentét" van itt? Én kérek elnézést, de te inkább magadat szereted, mert ilyenkor inkább örülnöd kellene és biztatni a barátnődet.

Két hét meg abszolút nem sok, anyanyelvi környezetben viszont sokat számíthat még két hét is.

Ha meg ennyit sem bírsz ki a párod nélkül, akkor megette a fene ezt a kapcsolatot, nem jó ennyire kisajátítani valakit.

Tesóm is többször volt már egy-két hónapot úgy külföldön, hogy nem találkozott a barátjával, mégis évek óta együtt vannak.

Remélem él majd azzal a lehetőséggel a barátnőd, hogy Erasmus ösztöndíjjal kimegy egy külföldi egyetemre tanulni, aztán az legalább 3-4 hónap, akkor sírjál :-) De valószínűleg, akkor már rég nem lesztek együtt, ha nem változtatsz sürgősen ezen az önző viselkedéseden.

Amúgy huszonkét évesen lehetne már annyi eszed, hogy ilyen két heteken ne foglalkozz, hogy jaj mi lesz. Bocs, ha kicsit nyers voltam.

20/27 anonim ***** válasza:
87%

Az a véleményem, hogy nagyon önző vagy. Egy ilyen lehetőséget sajnálsz attól a lánytól, akit elvileg szeretsz? Nem is szereted akkor igazán, hanem birtoklod. Az igazi szeretet arról szól, hogy SEMMIT nem sajnálsz tőle és azt akarod, hogy neki a legjobb legyen akár a te károdra is. Ez az önzetlenség. Az önzőség, amit te csinálsz és nem szeretet.

Tudod, nekem is volt ám egy ilyen barátom, aki féltékenységből ugyanígy elvette tőlem az önfejlesztésre,tanulásra adódó lehetőségeket. Azóta szakítottam vele és a mai napig is gyűlölöm, amiért annyi mindent elvett tőlem. Remélem, a te barátnődnek hamarabb megjön majd az esze, mint nekem.

2011. márc. 1. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!