Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves lányok! Miért van az, hogy csak a 18-20 éves fiúknak van nálatok esélye, a veletek egy idősöknek meg semmi esélye?
Na személyszerint pont erről beszéltünk ma a barátnőimmel,hogy hogy hogy idősebb fiúkra bukunk,és járunk. Azon a válaszon lyukadtunk ki,hogy ugye elvileg a lányok előbb érnek stb...és ezért azt mondják,hogy mivel a fiúk lassabban ezért vegyünk egy 14 éves fiút kb 12 évs szintjén van.Tisztelet a kivételnek persze,de a nagy átlag ilyen. A lányok pedig éretebbek "egy-két évvel" a koruknál,ezért ha úgy vesszük belűl egykorúak az ilyen párok.Remélem érted!
14L
Olyan fura hogy férfi szemszögből én láttam a lányokat mindig gyerekesnek, felszínesek. Nézzük csak meg a mai 15 éves korosztályt, Facebookon lógnak egész nap, ha nem akkor isznak vagy ki tudja mit csinálnak, úgy öltözködnek hogy csodálkoznak hogy még a 40 éves férfi is rájuk izgul. Emellett a legtöbb csaj úgy választ barátot hogy kivel lehet jobban felvágni. Nők közötti barátság a legtörékenyebb dolog a világon, minden szaron összevesznek és "öri hari".
A világról mit sem tudnak, ha tv-t néznek akkor is csak való világot vivat meg mtv-t néznek meg mit tudom én mi ami még menő most.
És akkor ez érettség? Bocs de ti keveritek az érettséget azzal hogy megnő a melletek.
vagy nem egy 14-15 éves gyerekkel akarnak dugni(mert 2perc nemelég)
inkább választanak egy már ténylegesen ivarérett kant.
amig 14-15éves voltam addig engem is zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!