Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam neki, hogy nem vagyok szerelmes, és úgy tart, kidobtam mint egy szemetet. Mit tegyek?
Van egy fiú akit neten ismertem meg.
Egyszer még májusba összevesztünk, letöröltem msnemről, aztán szeptemberben újra beszéltünk.
most találkozunk másodjára, és én mondtam neki, hogy nem szeretem őt, nem vagyok szerelmes
erre engem okol vagyis hogy csak játszok vele, meg kidobom mint egy szemetet meg ilyenek. mikor nem is lehet párkapcsolatról beszélni 2 találkozás miatt.
vélemények? érezzem magam rosszul, vagy nem jelent semmit, és éljem tovább az életem zavartalanul?
ez hülye, hagyd a francba.
semmiképp ne érezd rosszul magad emiatt. de szerintem többször ne találkozz vele
"nnyira undorító, hogy egy fiú csak azért akar beszélni a lánnyal mert bejön neki.."
akkor minek beszélgetni?
Most azért gondoljon bele mindenki, aki azt kérdezi, hogy ilyen esetben minek beszélgetni: ha nem beszélgetne két ember, akkor honnan a túróból lenne egyáltalán lehetőségük megismerni egymást?
Szerintem a legtöbb esetben nem úgy működik, hogy ránézek valakire, váltunk két szót és hopp, már bele is szerettem. Ahhoz, hogy kialakuljon valami, egy párszor még beszélgetni, találkozni kell. Aztán van beleszeretünk az illetőbe, vagy nem. Ha nem, akkor szépen megmondjuk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!