Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van hogy volt páromra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van hogy volt páromra gondolok néha? Pedig már van egy 7hós fiam is.

Figyelt kérdés
Most beszéltem vele 1hete és mindig megkérdezte hogy jól meg vagyunk a párommal??Minden rendben.... Mért???van benne valami hátsó gondolat???
2009. febr. 17. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ő valószínüleg tényleg csak kiváncsi volt, hogy jól vagytok-e, én is meg szoktam kérdezni volt kapcsolataimtól minden rendben van-e az életükben. A hátsó gondolatok a leírtak alapján inkább benned kezdenek testet ölteni.
2009. febr. 17. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
37%

De azis lehet h arra volt kiváncsi h mennek dolgaid hátha mostani pároddal rosszul alakulnának a dolgok és ujra megpróbálna visszahóditani!Javaslom ha legközelebb kérdezősködik mond meg neki h húzzona pics@ba luzer f+sz..nem tudott megtartani téged.. ...semmi köze hozzá!

NpNg

2009. febr. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!