Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keressem a társaságát? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem a társaságát? Miért viselkedik így? 17L

Figyelt kérdés

Nemrégiben írtam egy olyan kérdést, amiben azt fogalmaztam meg hogy szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Azt írtátok hogy próbáljam a tudtára adni kisebb-nagyobb jelekkel. Megpróbáltam, és úgy tűnik sikerült. Észrevette hogy másként tekintek rá, és eltávolodott. Azóta iszonyatosan hiányzik. Nem is a szerelme, hanem inkább a barátsága. Tavaly nyár óta nem beszélgettünk normálisan. *a normális alatt azt értem hogy 10 percnél tovább, és nem az a snassz hogy vagy, mi újság..blablabla...*

Idén egy váltásba kerültünk a suliban./a 2 suli egymás mellett van/

Suliban menet mindig találkoztunk. Viszont mostanában már nem. Mintha teljesen meg akarná szakítani velem a kapcsolatot...

A múlt héten viszont kérdezősködött felőlem a barátnőmtől. Kérdezte hogy haragszok e rá. Meg hogy minden rendben van e velem. Nem értem. Miért nem tőlem kérdezte ezeket? Miért a barátnőmtől? Miért viselkedik így? Előre is köszönöm a válaszokat.

P.S.: egy kétségbeesett lány..:/

2011. febr. 28. 22:17
1 2
 11/17 Gladiat0R* ***** válasza:

Hat a helyzet elegge egyszeru:

A fiu eddig is baratkent tekintett rad, de miota rajott, hogy tetszik neked megzavarodott.

En ugy hivom, ezt a fajtat, hogy fatoku, mert nem mert eled allni es elmondani, hogy nem akar jarni veled.

Meg akarja varni, hogy elmuljon a szerelmed iranta.

Ez van.

Menj hozza egyszer rendesen es ha tenyleg fontosabb a baratrsaga szamodra, mint a szerelme, akkor mond el neki.

Igy talan visszanyered az igazi baratsagat.

Persze ez nem egyszeru, mert szerintem meg mindig bele vagy zugva.

A dontes a te kezedben van: baratsag v ez az allapot...

Tudom nehez elfogadni, de jaras ebbol nem nagyon lesz mar:S

Persze minden megeshet:)

A baratnodnel miert edeklodott? Eygszeru: kivancsisag...

Tudja, hogy bejosz neki es a tudat alatti ego-ja osztonzi, hogy erdeklodjon irantad.

Fiu vagyok es tudom milyen az erzes az ilyen.

Valami idiota buszkeseggel toltott el engem is anno, hogy ha egy lanynak bejottem...

2011. márc. 1. 05:37
 12/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 02-28 22:37

Neki van igaza többek között kedves kérdező lány!

Hogyan tudnád a barátságát visszanyerni?

Hát egy megoldás van rá, mivel ő nem mer beszélni sőt találkozni sem veled, mert kellemetlenűl érzi magát, neked kell kezdeményezned vele a megbeszélgetést, hogy nyugi, nincs semmi gáz, tetszik neked, de ha ő nem akar semmit, attól még maradjon meg kettőtök között az a régi jó barátság, mert barátként is tudsz rá nézni!

Sajnos neked kell oda állni elé!

Fel a fejjel kislány, menni fog!

Sok sikert!

:D28F

2011. márc. 8. 23:29
 13/17 anonim ***** válasza:

23:29

Köszi az elismerést:$

2011. márc. 8. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Szívesen!

:D

2011. márc. 9. 00:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, hogy nem láttam a korábbi kérdésed, mert biztos azt tanácsoltam volna, hogy ne csinálj semmit, mert pasiból van, ha 2 év alatt nem kezdeményezett semmit, akkor nem jössz be neki és kész, és le kell mondani róla.

Ugyanez volt velem, 2 év nagyon közeli barátság után a barátnők belehajszoltak, hogy valljak szerelmet, és hát természetesen ő meg semmit se akart tőlem úgy. Ha akart volna már jelezte volna annyi idő alatt, senkinek ne legyenek illuziói. Tapasztalatból mondom, hogyha egy pasi fél év barátság alatt, főleg ha közelről ismer, és sokat vagytok együtt, szóval ha ennyi idő alatt semmi egyértelmű jelét nem adja annak, hogy kedvel többként mint egy barátot, akkor nem is fog. Ezt jövőbeni referenciaként is mondom. Ha nagyon nem tudod eldönteni, hogy kedvelhet-e többként, akkor biztos tesztként ajánlom a közös, egymás melletti filmnézést. Ha a film végére egymást ölelitek, vagy a másik ölében van a fejetek, vagy valami ilyesféle hasonló, akkor ott lehet valami, de ha semmi különösebb kontaktus, akkor felejtsd el, hogy bármi lehet köztetek, mert nincs értelme reménykedni. Mert ha két fiatal, aki hozzámer érni a másikhoz filmet néz egymás mellett, akkor ha van köztük kölcsönös fizikai vonzalom, az itt elő fog jönni.

Nah de most a jövőbeni tanácsokról visszatérek a jelenlegi helyzetedre:

A legeslegfontosabb, hogy elfogadd, hogy te nem jössz be neki úgy, és nem fogtok összejönni. Ez eszméletlen tud fájni, főleg ha így nagyon közel áll hozzád az illető, de amíg ezt nem tudatosítod magadban, addig nem tudsz továbblépni, és őt hozod rossz helyzetbe azzal, hogy azt érzi megbánt csak mert nem tudja viszonozni az érzéseid. Mert egyébként ezért kerül. De őszintén megmondom, hogy amíg nem tudod elfogadni, hogy romantikusan nem lesz köztetek semmi, addig nem is jó ha nagyon a közelébe vagy, iszonyatosan fáj csak, és neki is rossz ha ezt meglátja rajtad. Ezt teljesen tapasztalatból mondom.

Szóval először tisztázd le a saját érzéseidet. Utána beszélj vele, hogy szeretnél a barátja maradni, éshogy el tudod fogadni a döntését, hogy nem akar többet barátságnál, éshogy már te se akarsz.

Ha azonban továbbra se tudsz megszabadulni az érzéseidtől, akkor muszály lesz egy kicsit távolságot tartanod tőle amíg ki nem szeretsz belőle, vagy nem találsz valaki mást akit romantikusan tudsz szeretni, mert meg ki fog érzelmileg és lelkileg készíteni, hogy azt játszod már semmit se érzel iránta, és közben belülről ott vérzik a szíved el.

Én teljesen első kézből tudom, hogy mennyire nehéz ez, de muszály földolgozni és továbblépni, különben tönkreteszed majd a barátságotokat, és hiábavalóan reménykedve kínozod saját magad, meg őt azzal, hogy megbánt téged. "Legjobb" esetben szánalomból fog veled járni, és az egyikőtöknek se lenne jó.

Szóval ha a saját érzéseidet többé-kevésbé tisztáztad, és elfogadtad, hogy semmi se lehet, akkor keresd meg, hogy ne kelljen rosszuléreznie magát, mert te még mindig reménykedsz. Szeméten hangzik, de meg kell ölnöd a reményt magadban, vagy megkínoz mint az istenfene.

Tanulj az én hibámból, mert nekem éveken át tartó gyötrelmet és szenvedést okozott ez az egész, és végül muszály volt a kapcsolatot, mármint a barátit megszakítanom vele véglegesen, mert annyira tönkretett érzelmileg, önbizalmilag, önértékelésileg. Így is kemény két évbe telt kikecmeregni a kátyúból, de mondjuk nagy segítségemre volt komoly környezetválozás (egyetem másik városban, mert még ez a cirkusz gimiben, aztán egyetemben végre váltás)

viszont azt mondhatod, hogy az én sztorim a jelen pillanatig happy enddel "záródik", mivel mire kigyógyultam a lelki, önértékelési, önbizalmi sebekből nagyjára, végre megismertem valakit, akivel kölcsönösen tetszettünk egymásnak, bár ezt akkor még nem tudtam

nah de ő viszont lépett is, és elhívott randira, amit majdnem véletlen visszautasítottam, mert nem hittem volna, hogy érdekelhetem úgy a korábbi kudarcokon "okulva", szerencsére amikor a visszautasított arcát felismertem, akkor végre kapcsoltam, hogy te jó ég, randira hívott, és gyorsan helyrehoztam a helyzetet

azóta eltelt pár hónap, udvarolt szépen, és mostanra már együtt is vagyunk, és hát csodálatos, és nem tudok eleget hálát adni az égnek, hogy találkoztam vele, és még most is alig tudom elhinni, hogy olyan szerencsém van, hogy viszonozza az érezlmeim, de amikor a szemébe nézek mindent látok, nem lehet semmivel összetéveszteni a pillantását

szóval fel a fejjel, ha továbblépsz azon, hogy vele nem illetek össze, mert ő nem érez irántad romantikus vonzalmat, akkor simán barátok maradhattok, és te kész lehetsz, hogy találkozz valakivel, akivel kölcsönösen vonzódtok egymáshoz, és aki ténylegesen boldoggá tud tenni, és akit te is boldoggá tudsz tenni, mert téged akar

úgyhogy fel a fejjel, tudom, hogy nagyon fáj, de el fog múlni, lesz jobb, csak emlékezz erre

2011. márc. 9. 05:39
 16/17 A kérdező kommentje:
húú köszönöm szépen a válaszokat. Sokat segítettek, de tényleg! És már csak egy kérdésem maradt. Meghívjam a közelgő szülinapomra? Mégiscsak jóba voltunk 2 évet, és illene nem? Egyébként meg a 18.ra összehívnám a régi bandát. Nem igazán tudom, hogy mit is csináljak. Ha meghívom lehet hogy bűntudatom lesz ez az egész miatt. Ha viszont nem hívom meg lehet hogy megsértődik, és hatalmas bűntudatom lenne ez miatt. Mit csináljak? előre is köszönöm a válaszokat..:)
2011. márc. 9. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd meg nyugodtan, viszont előtte tisztázd vele a kialakult helyzetet, hogy te csak barátkozni akarsz
2011. márc. 9. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!