Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél éve egy csajjal vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve egy csajjal vagyok, de nem járunk, csak szeretkezünk és ő most többet akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól elvagyok egy csajjal, már másfél éve, nem járunk, csak szeretkezünk. Ő többet akar, de én félek, hogy összetörném a szívét, ha járnánk, mert szeptembertől több száz km lesz közöttünk, és nem bízom annyira magamban, hogy biztosan tudnám, hogy nem csalom meg.
2011. febr. 28. 18:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Mivel albérletben vagyok igy ö jár hozzám.Van köztünk egy bizonyos távolság igy heti kb kétszer jön el két napra.Ilyenkor velem van simogat,beszélgetünk ilyesmi..a becézés nálunk is müködik csak amolyan vicces formában,tehát nem kicsimezzük a másikat meg egyebek ..

Mi is csak szexelünk..de mikor velem ugy érzem tényleg engem akar elvégre nem hiába jön el,nem hiszem hogy csak szex lenne mert hagyjuk a dumát bármelyik nötöl megkaphatná,miért járna be ezért pont hozzám?miért tesz meg ezért kilométereket.??Persze nem fér bele a kapcsolatban az hogy bármelyikönk is félre kacsintson,félre lépjen.Nem néznénk el egymásnak.Kijelentette nem szerelmes,de hiányzom neki ha nincs velem,hiányzik mikor nem beszélünk.Sajnos én sem tudom hova pakolni.

13:55ös voltam.

Utolsonak.Nektek hogyan müködik??,

2011. márc. 10. 12:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Én járok hozzá egy héten 1szer mivel én szüleimmel élek!Általában beszélgetünk,iszogatunk,szex alvás!CSak nekem ez a furcsa hogy mindig úgy törődik velem,aki tényleg szerelmes volt belém az nem törődött igy velem.De ha szeretne vagy valamit érezne megmondaná biztos.Úgy hogy áltatom még magam egy kicsit,majd be telik egyszer a pohár!De nem fogom neki be vallani hogy szeretem mert akkor el menekülne!
2011. márc. 10. 13:51
 23/25 anonim ***** válasza:
19:49-es voltam!
2011. márc. 10. 13:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Megértelek.Én is igy vagyok vele.Sajnos.Én sem merem megmondani neki az érzéseimet konkrétan mert félek elmenne,vagy besokalna töle.
2011. márc. 11. 11:04
 25/25 A kérdező kommentje:
Látom, nem csak én vagyok ilyen bonyolult helyzetben. Már részben megbeszéltük, de még van átbeszélni valónk. Most már bizton állíthatom, hogy nincs érzelemmentes szex huzamosabb időn át. Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy vegyétek elejét a dolgoknak, és üljetek le megbeszélni a kapcsolatotokat, nehéz, mert nehéz, de meg kell próbálnotok.
2011. márc. 11. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!