Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve egy csajjal vagyok, de nem járunk, csak szeretkezünk és ő most többet akar. Mit tegyek?
Mivel albérletben vagyok igy ö jár hozzám.Van köztünk egy bizonyos távolság igy heti kb kétszer jön el két napra.Ilyenkor velem van simogat,beszélgetünk ilyesmi..a becézés nálunk is müködik csak amolyan vicces formában,tehát nem kicsimezzük a másikat meg egyebek ..
Mi is csak szexelünk..de mikor velem ugy érzem tényleg engem akar elvégre nem hiába jön el,nem hiszem hogy csak szex lenne mert hagyjuk a dumát bármelyik nötöl megkaphatná,miért járna be ezért pont hozzám?miért tesz meg ezért kilométereket.??Persze nem fér bele a kapcsolatban az hogy bármelyikönk is félre kacsintson,félre lépjen.Nem néznénk el egymásnak.Kijelentette nem szerelmes,de hiányzom neki ha nincs velem,hiányzik mikor nem beszélünk.Sajnos én sem tudom hova pakolni.
13:55ös voltam.
Utolsonak.Nektek hogyan müködik??,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!