Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve egy csajjal vagyok, de nem járunk, csak szeretkezünk és ő most többet akar. Mit tegyek?
Vegyes érzelemmel tölt el a dolog. Szeretek vele lenni, de nem szeretném lekötni magam. Eleve úgy álok a dolgokhoz, hogy ebben a pillanatban biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz életem párja. Lehet, hogy jobbat soha többé nem találok, aki elfogad ilyennek, amilyen vagyok, de még élni szeretnék. Ahogy már fentebb is említettem, nehezen viselem bizonyos rigolyáit, tudja, hogy változtatnia kellene sok dolgon, de nem igazán tesz érte semmit. Én olyan típus vagyok, aki "inkább előbb letudja a feladatait, és utána jutalmazza meg magát mondjuk a pihenéssel/cigivel/evéssel stb." ő pedig az a személyiségforma, aki "rákészül a dolgokra, és azt nagyon kimérten teszi, előbb elszívok egy cigit/eszek/tusolok/pihizek stb. aztán jöhet a takarítás/mosogatás..."
Ilyen téren nem vagyunk egy hullámhosszon.
Nem kenyerem a semmittevés, és ez zavar, ha szóvá teszem, akkor sértődés van belőle, és azonnali támadássá alakul az érzet: "hogy bezzeg te így, meg úgy.
Szeretek vele lenni, és nagyon szomorú lennék, ha ez az állapot véget érne, de nem tudom, hogy az lenne a jó megoldás, ha járnánk, vagy ha végleg elköltözne.
Lehetséges, hogy az érzéseim azért nem alakultak ki, mert még huzamosabb ideig nem voltunk távol egymástól, viszont nyáron egy hónapig nem találkoztunk, az első pár nap rossz volt, de utána kezeltem a helyzetet, viszont azzal a tudattal, hogy egy hónap múlva újra találkozunk.
Érdekelne a te eseted, hátha levonhatom a tanulságot, örülnék ha elmesélnéd és arra is kíváncsi vagyok, hogy hány éves vagy.
Tyühh de jo hogy megláttam a kérdésed.Ugyan ebben a helyzetben vagyok.csak más szemszögböl.én vagyok a lány aki szerelmes és mindent megtenne ezért a pasiért,de ö engem nem akar komolyabban.
Köztük 8 honapja megy a dolog,szexpartnerség elvén müködik.Tudom hogy nem szeret és azt mondta nem akar szerelmes lenni,de ezzel egy idöben bevallotta ha nem lát nem beszélünk hiányzom neki,és féltékeny ha más pasi közeledik felém.Csak nem vágom mire jo a dolog.Ha ennyit érek akkor többröl álmodni sem merek,de mégis ad egyfajta álomvágyat ehhez azzal ahogy megjelenik és ov és velem és lefekszik velem.Kezd kevés lenni Nekem,de Neki ennyi,arrol nem is beszélve hogy külön világban élünk.Rohadtul nem illek a családi idillébe,már csak ezért sem vállalna fel.Tény bonyolultabb a dolog kettönk közt mint köztetek,megértelek de ellenben elitéllek.
22L
szia
Üljetek le és mond meg neki, hogy szeptemberig megpróbáljátok!Vannak feltételeid amit nevezzünk kompromisszumnak, neked nem tetszik ahogy takarít... biztos neki is van ami nem tetszik. Ja és mindenképp mond meg neki h neked szeptembertől lehet, hogy csak a baráti társaságára vagy kíváncsi mert te tudod h a távkapcsolat tönkretenné a barátságot és azt semmiféle képen nem akarod kockáztatni.... Még az is lehet h szeptemberig eléritek azt a szintet h minden nap a telon lógtok... ha meg nem akkor az esélyt megadtátok....
Nem tudod hogy képes lennél-e nem megcsalni?
Akkor egyértelmű, NE járj vele.
13:55
LEírnád miket szoktatok csinálni,mennyit vagytok együtt?És hogyan viselkedik veled?Ölelget,becézget?Engem egyik éjszaka végig simogatott meg szeretgetett és ezt nem tudom mire vélni hisz csak mi is szexelünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!