Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másfél éve egy csajjal vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve egy csajjal vagyok, de nem járunk, csak szeretkezünk és ő most többet akar. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon jól elvagyok egy csajjal, már másfél éve, nem járunk, csak szeretkezünk. Ő többet akar, de én félek, hogy összetörném a szívét, ha járnánk, mert szeptembertől több száz km lesz közöttünk, és nem bízom annyira magamban, hogy biztosan tudnám, hogy nem csalom meg.
2011. febr. 28. 18:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Vegyes érzelemmel tölt el a dolog. Szeretek vele lenni, de nem szeretném lekötni magam. Eleve úgy álok a dolgokhoz, hogy ebben a pillanatban biztos vagyok benne, hogy nem ő lesz életem párja. Lehet, hogy jobbat soha többé nem találok, aki elfogad ilyennek, amilyen vagyok, de még élni szeretnék. Ahogy már fentebb is említettem, nehezen viselem bizonyos rigolyáit, tudja, hogy változtatnia kellene sok dolgon, de nem igazán tesz érte semmit. Én olyan típus vagyok, aki "inkább előbb letudja a feladatait, és utána jutalmazza meg magát mondjuk a pihenéssel/cigivel/evéssel stb." ő pedig az a személyiségforma, aki "rákészül a dolgokra, és azt nagyon kimérten teszi, előbb elszívok egy cigit/eszek/tusolok/pihizek stb. aztán jöhet a takarítás/mosogatás..."

Ilyen téren nem vagyunk egy hullámhosszon.

Nem kenyerem a semmittevés, és ez zavar, ha szóvá teszem, akkor sértődés van belőle, és azonnali támadássá alakul az érzet: "hogy bezzeg te így, meg úgy.

Szeretek vele lenni, és nagyon szomorú lennék, ha ez az állapot véget érne, de nem tudom, hogy az lenne a jó megoldás, ha járnánk, vagy ha végleg elköltözne.

Lehetséges, hogy az érzéseim azért nem alakultak ki, mert még huzamosabb ideig nem voltunk távol egymástól, viszont nyáron egy hónapig nem találkoztunk, az első pár nap rossz volt, de utána kezeltem a helyzetet, viszont azzal a tudattal, hogy egy hónap múlva újra találkozunk.

Érdekelne a te eseted, hátha levonhatom a tanulságot, örülnék ha elmesélnéd és arra is kíváncsi vagyok, hogy hány éves vagy.

2011. márc. 2. 15:47
 12/25 anonim ***** válasza:
28 éves nő vagyok!Egy buliban megismerkedtem komolyabban egy pasival ismertem mert egy városban lakunk de nem érdekelt,bunkónak beképzeltnek tartottam,ő csapta nekem a szelet de hidegen hagyott,aztán amikor nem keresett és hallottam h megismerkedett egy nővel és komolyra fordult a kapcsolat olyan szenvedés hiányérzet kapott el és az a vágy hogy ő kell nekem,persze addigra már nem foglalkozott velem.Eltelt egy év és én rá se tudtam nézni senkire de elfelejtettem.Egyik nap a boltból ki jövet találkoztunk ahogy egymásra néztünk és az a pillanat nem ment ki a fejemből,hát én irtam neki egy emailt,beszélgettük emailen keresztül és kiderült h koránt sem jó a kapcsolata és nem tudja mit akar.Eltelt megint egy kis idő,és én az utcn álltam vártam a barátnőméket a kocsinál és megint találkoztunk és keservesen meséltem neki el hogy most épp szakitottam a párommal mivel hogy volt párom.És mondta hogy szívesen beszélne velem,és ott kezdődött el minden,beszélgettünk,istápoltuk egymást és megtörtént aminek meg kellett történnie.Egyáltalán nem volt jó egyikünknek sem mivel párkapcsolatban éltünk(addigra kibékültem párommal).És megint eltelt egy kis idő,és felkeresett hogy ő szívesen lenne többet velem de úgy hogy csak szex,bele mentem és eltelt 1 év kisebb nagyobb megszakitásokkal,volt hogy ő hagyott békén volt hogy én.Aztán újra elő jöttek bennem az érzések,és nem mondtam el neki hogy mit érzek de valahogy úgy eltávolítottam magamtól hogy jobb lesz így hogy most szenvedek de nagyon.Hiányzik,látom és majd bele döglök de büszke vagyok és ki birom.Néha azt éreztem hogy ő is valahogy igy érez,a viselkedése,ahogy ölelt és csókolt és ahogy szexeltünk szenvedélyesen,még senki nem volt velem ilyen figyelmes de amikor nem keresett 1 hétig akkor rájöttem hogy ő nem érez semmit,csak szex neki egy játék vagyok.Uh most ez van,egyedül élem napjaim.Néha ugy érzem felkeresem és elmondom érzéseim de néha meg csak egy férfi akivel jó volt.Zavaros nekem ez az egész.Én eddig úgy gondoltam 100%-an hogy nem lehet szexelni csak valakivel érzelem nélkül és pedig lehet itt az élő példa rá.A vonzalom ami megvolt a szétszedős érzés amikor megláttuk egymást és egymásnak estünk ez az érzés becsapós.Reménykedve várom hogy egyszer elém áll hogy szeret és velem akar lenni.
2011. márc. 2. 16:35
 13/25 A kérdező kommentje:
de akkor te mégsem érzed magad jól ebben a helyzetben... Akkor biztos, hogy jobb lenne, ha hagynám elmenni?
2011. márc. 3. 19:35
 14/25 anonim ***** válasza:
Nem érzem jól magam a helyzettel mivel szeretem,és igyis szenvedek nem hogy akkor amikor még vele vagyok és érzem hogy nem szeret.HA te tényleg nem látsz rá esélyt hogy szeresd szerelemből és úgy állj hozzá hogy nem tudod megtisztelni és megcsalod akkor feleslegesen szenvedteted a lányt akkor engeded elmenni hogy elfelejtsen téged.De ha a fordítottját tudnád érezni és adni neki akkor próbáld meg.Te döntsd el neked mi a jó.De legyen benned emberiség hogy gondolsz a másik félre is.Egy jó nagy beszélgetés rátok férne őszintén mond el neki érzéseid,gondolataid!remélem tudtam kicsi löketet adni a történetemmel kis apró tanácsaimmal.Te még fiatal vagy nagyon,és én is.
2011. márc. 3. 21:43
 15/25 anonim ***** válasza:
Állj-állsz*
2011. márc. 3. 21:44
 16/25 A kérdező kommentje:
a beszélgetés nem az erőssége, zavarba jön és nem szereti megbeszélni a dolgokat, nem ad magyarázatot a tetteire, a válasz általában: "csak" vagy dühkitörés... Köszönöm, hogy ilyen jól elbeszélgettünk. Egyszer minden megoldódik!
2011. márc. 4. 10:41
 17/25 anonim ***** válasza:

Tyühh de jo hogy megláttam a kérdésed.Ugyan ebben a helyzetben vagyok.csak más szemszögböl.én vagyok a lány aki szerelmes és mindent megtenne ezért a pasiért,de ö engem nem akar komolyabban.

Köztük 8 honapja megy a dolog,szexpartnerség elvén müködik.Tudom hogy nem szeret és azt mondta nem akar szerelmes lenni,de ezzel egy idöben bevallotta ha nem lát nem beszélünk hiányzom neki,és féltékeny ha más pasi közeledik felém.Csak nem vágom mire jo a dolog.Ha ennyit érek akkor többröl álmodni sem merek,de mégis ad egyfajta álomvágyat ehhez azzal ahogy megjelenik és ov és velem és lefekszik velem.Kezd kevés lenni Nekem,de Neki ennyi,arrol nem is beszélve hogy külön világban élünk.Rohadtul nem illek a családi idillébe,már csak ezért sem vállalna fel.Tény bonyolultabb a dolog kettönk közt mint köztetek,megértelek de ellenben elitéllek.

22L

2011. márc. 9. 13:55
 18/25 anonim válasza:

szia

Üljetek le és mond meg neki, hogy szeptemberig megpróbáljátok!Vannak feltételeid amit nevezzünk kompromisszumnak, neked nem tetszik ahogy takarít... biztos neki is van ami nem tetszik. Ja és mindenképp mond meg neki h neked szeptembertől lehet, hogy csak a baráti társaságára vagy kíváncsi mert te tudod h a távkapcsolat tönkretenné a barátságot és azt semmiféle képen nem akarod kockáztatni.... Még az is lehet h szeptemberig eléritek azt a szintet h minden nap a telon lógtok... ha meg nem akkor az esélyt megadtátok....

2011. márc. 9. 14:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem tudod hogy képes lennél-e nem megcsalni?

Akkor egyértelmű, NE járj vele.

2011. márc. 9. 19:06
 20/25 anonim ***** válasza:

13:55

LEírnád miket szoktatok csinálni,mennyit vagytok együtt?És hogyan viselkedik veled?Ölelget,becézget?Engem egyik éjszaka végig simogatott meg szeretgetett és ezt nem tudom mire vélni hisz csak mi is szexelünk!

2011. márc. 9. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!