Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok esténként írni a barátnőtöknek/barátotoknak sms-ben?
Figyelt kérdés
Szeretlek,jó éjszakát,ölelitek....?:)2009. febr. 16. 21:46
1/12 anonim válasza:
Igen,meg izgalmasat is...:)Vagy van mikor elkezdunk sms-ezni es meg sem alunk:)
2/12 A kérdező kommentje:
az aranyos,hogy ölellek? olyat is?:)
2009. febr. 16. 21:50
3/12 anonim válasza:
Én a páromnak "csak" annyit, hogy: Jó éjszakát Édesem, aludj jól, álmodj velem! Szeretlek! Csókollak :)
[ A smiley-val együtt! :) ]
4/12 A kérdező kommentje:
:) aranyosak vagytok!
2009. febr. 16. 21:57
5/12 anonim válasza:
Én néha saját verseket, csak lefekszem, rá gondolok és eszembejut valami pár soros kis szösszenet, ami köthető kettőnkhöz és / vagy az elmúlt napokhoz és leírom neki sms-ben, nagyon szokott neki örülni :)
6/12 anonim válasza:
Amúgy utolsó válaszoló vagyok, 20 / F
7/12 anonim válasza:
"KÜldtem egy angyalt hogy vigyázzon rád de visszajött azt mondta az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk"
"Képzeld azt mondják mikor születtél esett az eső, de állitolag nem is eső volt, hanem könnyek jézus könnyei, sirt mert elvesztette a legszebb angyalát."
8/12 anonim válasza:
Elso vagyok,hat azt nem szoktam ollelek..Mert akkor az a duma jon hogy,jaaj piciimm messze vagy nem birlak olelni,meg ijenek:)Azt inkabb hadd a talakozasra
Udw:)
9/12 anonim válasza:
Ha nagyon ézelmes hangulatban vagyok, akkor a Szeretlek! mellé leírom azt is, hogy mennire fontos nekem:)
10/12 anonim válasza:
Sajnos nincs annyi pénzem, hogy minden lépésnél írjak. És fölösleges is, sőt, egy idő után zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!