Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinik nyáron miért öltöznek úgy, mint egy prostituált?
példa:
magassarkú (amiben botladozva mennek) hozzá a legminibb passzos kisnadrág, amiből kint van a fél fenekük, vagy közterületetn (bevásárló áruház előtt láttam) fürdőruhafelsőben nyújtózkodni egy csajt. és még sorolhatnám.
Van ennek különösebb oka? vagy?
"szeretné ha azt látná mindenki, hogy neki "rendes"bnője van, nem egy ribanc, akivel megjelenik, akit a szülei és az összes haverja elfogad "
na ez az, amit ciki, ha valakinek mondani kell. vagy tud öltözködni valaki, vagy nem. figyelj, nekem már nem barátom van, hanem férjem, de még neki sem jutna eszébe beleszólni, hogy öltözködjek, milyen frizurám legyen stb. mondjuk igaz, hogy magamtól is van hozzá érzékem. max. annyit mond: ez tetszik, az nem. és kész. ami nem tetszik neki, azt nem akkor veszem fel, ha vele megyek valahova, és kész.
aki viszont ennyire hagyja magát irányítani, sőt, el várja, az nagyobb hülyep*csaság szerintem, mint a miniszoknya...
Nem, nem tartom normális dolognak, ha egy nő (bármilyen életkorban) mindent kipakol, de azt sem, hogy valakinek a barátja írja elő, mit vehet fel és mit nem. Számomra ez döbbenetes, hogy egyes nők ezt elviselik. Egy csinos, vagány szoknya nem egyenlő a ribancviselettel.
25 N
Mindenki úgy öltözik télen-nyáron ,ahogy neki jól esik és ahogy akar.
Most lehet,hogy neked ribancos már ,de neki még bevállalható. Senkinek semmi köze hozzá,hogy mit visel a másik .De,hogy még a pasim mondja meg ,hogy mit vehetek fel nah ilyen egyáltalán nincs,ez egy vicc!
19L
13:21-es olyan dolgokról beszél, ami nem látszik az utcán
itt csak arról beszélek, közterületen minek kell prostinak öltözni.
az, hogy a barátomról és a szoknyaviseletről van már szó, azt nemigen értem hogy jön ide, de ja, én hoztam fel
a barátom csak arra figyel, ami nekem fel sem tűnik
pl amikor lehajolok, vagy keresztbe teszem a lábam is maradjon minden ruha úgy, ahogy állva
neki ez a lényeg és ennyi
nem szól bele különösképpen
ja meg ne tetováltassam a szám, meg ilyenek
ez is csak az, nem akar matrica csajt
el lennék nyomva a kapcsolatomban?
nem gondoltam volna, hogy ebből ez fog kijönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!