Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinik nyáron miért öltöznek úgy, mint egy prostituált?
példa:
magassarkú (amiben botladozva mennek) hozzá a legminibb passzos kisnadrág, amiből kint van a fél fenekük, vagy közterületetn (bevásárló áruház előtt láttam) fürdőruhafelsőben nyújtózkodni egy csajt. és még sorolhatnám.
Van ennek különösebb oka? vagy?
Felőlem még sz*rt is kenhetnek az arcukra.Szánalmasak mind ,de jó ha vannak ilyen kis ratyi p*csák.Kellenek élő ellenpéldának a normálisabb rétegnek...
21/F
hát kár, hogy csak a prosti stílus/divat a figyelemfelkeltő a pasiknak....
az én barátom nekem nem engedi még a szoknyát sem hordani
kivételes pasim van, aminek én speciel örülök, hogy nem enged riherongynak kinézni
előttem elutasított vagy 20 ilyen csajt, ő pedig amúgy egy mucho srác....
igaz, de én úgy vagyok vele, hogy inkább ilyen srác, mint az olyan, aki nem egyszer hallottam, itt is, meg a tévében is a Leonidas a bnőjétől elvárja, hogy festesse át magát szőkére
és nem egy srácnak a miniszoknyás szöszik jönnek be, kíváncsi vagyok velük mennyire lehet komolyan tervezni....
így tudok jobban bízni a páromban, hogy látom, hogy neki nem matrica csaj kell, mert tényleg komolyan gondolja velem és félt másoktól
pff
na ez talán még gázabb, amikor valaki úgy öltözködik, ahogy a pasija engedi...
olyan elvárásai vannak inkább hogy ne lehessen "belátni"
ennyi, semmi komolyabb.
csak ez a prosti divat....
remélem pár kihasználás után megvilágosodnak majd a tinik is
az igaz szerelem mindig az, amihez nem kell villantani
az mondjuk elég gáz, ha úgy kell megmondani, mit vegyél/vehetsz fel...saját ízlésed nincs, vagy mi? egyébként olyan nincs, hogy mucho, gondolom macho-ra gondoltál. ez meg nem macsóság, úgy viselkedik Veled, mint anya a hülyegyerekével (mondjuk lehet nem ok nélkül...). pisilni kimehetsz, vagy vigyázzbaállsz, és kérsz engedélyt meghunyászkodni?
u.i.: leonidas az ki (azon kívül hogy egy rég halott spártai király)? valami valóságsó hős? mert akkor értem, hogy miért kell megmondani Neked még az öltözékedet is...
Nem akarja a csaját miniben látni az nem olyan nagy baj.
Enyém is kikötötte a kapcsolatunk elején, hogy nem lehet se vörös hajam, se műkörmöm és még mint sem vehetek fel.
Mára elfogadta a minit is és külön ő kérte, hogy legyen vörös a hajam, mert az áll jó nekem.
Így az ő barátja is változtathat a véleményén.
nem birtokolni akar, csak szeretné ha azt látná mindenki, hogy neki "rendes"bnője van, nem egy ribanc, akivel megjelenik, akit a szülei és az összes haverja elfogad
egy ribancos külsejű nőt nem lehet komolyan venni
habár a tiniknél még komolyság sincs....
nem terveznek házasságot, gyereket, csak a kefélés van
ja. meg van a válasz a kérdésemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!