Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy szerelmet érezzen irántam?
de Ő akarta a kapcsolatot akkor mért ne jönnék be neki?
amúgy 16/f
Lány vagyok és voltam már ilyen helyzetben...Jó volt a sráccal,de nem éreztem azt az érzést,amit kellett volna,1 hónap után sem. Én ezért szakítottam vele,nagyon rosszul éreztem magam miatta,de nem volt más választásom.
Nem hiszek abban,hogy hónapok alatt kialakulhat a szerelem. Ha most ezt írja,hosszútávon nem tudod magad mellett tartani,vagy kényszernek fogja érezni.
Beszéljétek meg és ha tényleg így érzi,engedd el. De utána ne hagyd,hogy játsszon veled,ha ezt akarja,menjen.
Viszont ne hibáztasd magad,nem a te hibád,tudom,hogy közhely,de így van.
21:20 vagyok.
igen tapasztalat. mert a szerelem nem alakul ki 5 nap alatt. ha mégis az nem lesz olyan hosszú kapcsolat.
ha minél többet vártok, és minél erősebben éreztek egymás iránt szerelmet, annál tovább maradtok együtt.
hidd el! tudom miről beszélek! :)
egyik barátnőm 5hónap után lett szerelmes a barátjába...
és már évek óta együtt vannak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!