Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy már vége?
Holnap lesz 3 hete, hogy járunk a barátommal (ő 20/F, én 19/L). Előző kapcsolataiban gyakran volt hűtlen, sosem kellett nagy erőfeszítéseket tennie egy lányért. Értem viszont 2 hónapig tepert.
Viszont a félelem miatt, hogy megcsal, kicsit már olyan érzésem van, hogy nem az enyém, vagy nem tudom.
Miért van ez? Hogy tudnék ezen változtatni? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Ha belegondolsz: ettől mindenki félhet, sőt pont emiatt (számos kérdés merül fel ezzel kapcsolatban itt a gyk-n is) nem lépnek a pasik, nem kezdeményeznek a nők, mert mindenki fél a csalódástól, a visszautasítástól. De kérdezem én: miért kell ilyesfajta aggodalmakkal megmérgezni a jelent? Miért kell túlkomplikálni a dolgokat?
Ha megtörténik a rossz, akkor megtörténik, s akkor kell szenvedni, ha már megtörtént. Amíg nem történik semmi rossz, addig ki kell élvezni a jót, már csak azért is, hogy minél tovább tartson.
köszi :)
így van!
Mikor 20 voltam összejöttem egy sráccal(23 volt),aki állatira bejött kívül és belül is.Lefeküdtünk,nem tartott sokáig a kapcsolat,de végülis bevallotta h eddig minden barátnőjét megcsalta,és előtte nemrég szakított a barátnőjével 1,5év után...Éreztem,h ebből baj lesz,végül visszament a volt csajára,én meg állatira belezúgtam,és rájöttem,h egy szemét állat...Sokáig tartott kihevernem.Utólag jöttem rá milyen is valójában...
A belső megérzésekre érdemes hallgatni.Nem tudom h lehet megbízni valakivel ilyen előélettel:/ De állandó kétségek között nem lehet megmaradni egy kapcsolatnak.Szerintem még várj a döntésekkel,hátha mégis bebizonyosodik h hozzád hűséges tud lenni...De annyira ne éld bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!