Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az igaz, hogy a férfinak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a férfinak egy fokkal jobban kell kinéznie, mint a lánynak, és csak akkor fog bejönni neki a pasi külsőleg?

Figyelt kérdés
16/F
2011. febr. 27. 12:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Egy nemtől nem is, de száztól... Meg annak, h külsőre mennyire válogat egy lány, semmi köze ahhoz, h mennyire tisztességes meg rendes, v mekkora ribanc. Aki ronda, az senkinek nem kell, a legrendesebb lánynak se, ez a szomorú igazság.
2011. febr. 27. 13:31
 22/29 anonim ***** válasza:
Amúgy én is írtam már ki ilyen kérdést, de én egyetlen pozitív véleményt se kaptam.
2011. febr. 27. 13:34
 23/29 anonim ***** válasza:
Hidd el utcsó mi meg a fiúknál gondoljuk ugyanezt.Sztem csak azért lehet esetleg h a ronda lány kelendőbb mint a ronda fiú mert 1:Mi női praktikákkal jobban eltakarhatjuk.2:Egy lányt jobban ki akarnak használni a fiúk mint fordítva.3:Egy totál önbizalomiányos normális fiú is kapcsolatot akar legalább mellette nem lesz kisebbségi komplexusa.De az hülyeség h ronda lány + szépfiú a gyakoribb mert mindenki másból lát többet és ez mindenki számára relatív.Én pl fordítva látok többet.Mellesleg én a szőrös, érett pasikra bukok nem nézem azt se h jóképű legyen az illető.De sztem fölösleges is ilyen általános hülyeségeken agyalni mert az csalódik a legkevesebbet aki ilyenekre nem is figyel és nem korlátozza a saját lehetőségeit meg sikerorientáltan gondolkodik nem törik össze.Mert a nőknek és a férfiaknak is uyganolyan nehéz csk másképp nehéz ezért nem tudják megérteni egymást és azt hiszik nekik a nehezebb pedig nem.
2011. febr. 27. 13:35
 24/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:34

Elküldenéd priviben a képed?? Vagy azt a kérdést??

2011. febr. 27. 13:38
 25/29 anonim ***** válasza:
Elküldtem :)
2011. febr. 27. 13:43
 26/29 anonim ***** válasza:
Ok, megnézem:) Egyébként hány éves vagy?
2011. febr. 27. 13:49
 27/29 anonim ***** válasza:
Majd tippelj a képről, kíváncsi lennék :) De azt már inkább majd priviben, mert nagyon off lenne :)
2011. febr. 27. 13:51
 28/29 anonim ***** válasza:

GAZDAGABBNAK kell lenned a lánynál (sokkal), a többit le se sz@rják!

Ezt még a nagyi is látja a maga 72 évével

2011. febr. 27. 15:44
 29/29 anonim ***** válasza:
amikor összejöttem a barátommal még nem tartottam jópasinak, sőt.. 3hét múlva pedig a legjobb pasi lett a szememben,imádom és senki sem néz ki jobban nála..szóval nem igaz!
2011. febr. 28. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!