Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni ezen, hogy ne csak erre gondoljak? :-s
Figyelt kérdés
a barátommal mindjárt egy honapja vagyunk együtt,de már rég ismerem és volt neki egy barátnője,akit nagyon szeretett,de a csaj dobta. Szegényt megrázta a dolog,mert mikor kezdtünk összejönni mesélte,hogy mennyire szerette és tett érdekes célzásokat,hogy pl milyen szép a csaj s ijenek. De ha már nem szereti a csajt akkor miért emlegeti,kérdeztem s azt mondta hogy mindig én hozzom témába,háát. . .de az a lényeg,hogy nagyon szarul érzem magam ezért,mikor vele vagyok is csak ezen jár az eszem:-(. . .2011. febr. 27. 08:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem a barátod,még mindig vissza várja a volt csaját :S
2/5 anonim válasza:
szerintem még mindig szereti azt a csajt, de (ha a csaj dobta ki) tovább akar lépni, csak nem megy olyan könnyen neki, ha folyton rá gondol.
(ilyenkor tereld el vmivel a figyelmét :P )
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom én se. . .napokban nem emlegette hogy mondtam,hogy mindig szóba hozza. . .csak annyira megvisel ez az egész,s arra gondolni,hogy mikor vele vagyok akkor talán ő a csajra gondol:-(
2011. febr. 27. 08:38
4/5 anonim válasza:
mikor szakítottak?
mert nekem az 1 éves kapcsolatom kb fél évbe telt h kb 80-90%ra elfelejtsem. a kapcsolataim sorra mentek tönkre, mert mindig őt akartam viszont látni másokban. nem jött össze. de így kb fél évvel később végre sikerült olyan fiút találni, akit tudok szeretni.
5/5 A kérdező kommentje:
Olyan 7honpja szakítottak
2011. márc. 1. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!