Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz 17 évesen regisztrálni egy társkereső oldalra?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert nem tudom, az egyik felem azt mondja hogy csináljam a másik pedig azt hogy ne mert ott úgyis csak perverz állatokat lehet kifogni:S viszont mostanában ez az ismerkedés dolog nagyon nem jön be nekem és besokalltam. Mit csináljak szerintetek? (légyszi csak értelmes válaszokat)2011. febr. 26. 23:00
11/24 A kérdező kommentje:
azzal a képpel azért is vannak fenntartásaim mert mi van ha valami ismerős meglátja. ráadásul mindenki folyton kamu fotókat tesz fel ezért nem akarok én se rendeset.
2011. febr. 26. 23:21
12/24 anonim válasza:
Igen,ha ismerős látja az kellemetlen.De kár titkolni a randi előtt.Mindenképp érdemes küldeni,lehet,hogy ezzel épp te kíméled meg magad egy kudarctól.Követeld ki te is.Hogy legalább meglásd érdemes-e elmenni a találkozóra.
13/24 A kérdező kommentje:
persze ha már msn-eztünk utána már talán küldenék képet, de mi van ha nem a saját képét küldi? ettől parázok én.
2011. febr. 26. 23:31
14/24 anonim válasza:
Parázni... Mitől? Mért nem nyitsz az életben a srácok felé? Ha jó csaj vagy akkor ne neten ismerkedj. :/
(én srác vagyok de annyi szart tapasztaltam már neten, hogy 1 perc élőbe, felér félév msnezéssel ;) hidd el)
15/24 A kérdező kommentje:
ok :D teljesen lebeszéltetek. igazatok van hagyom az egészet a francba, jó csaj vagyok (sokan mondták már) és különleges is úgyhogy...
2011. febr. 26. 23:47
18/24 anonim válasza:
23:06 vagyok. Gáz mert ott minden kamu. Kivétel az ami még neked se jön be. Fiú esetében pedig még könnyebb lenne, de te lány vagy és ezt ki lehet használni.
19/24 anonim válasza:
Nem gáz,de az nagyon hogy te is szó nélkül követed az "ez gáz?" divatot..
20/24 anonim válasza:
Nem gáz, én 16 voltam, mikor regisztráltam, azóta is együtt vagyok a barátommal, akit ott ismertem meg.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!