Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor a lányok azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a lányok azt mondják, nekik nem a külső számít, akkor nekünk hazudnak, vagy maguknak is?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat nem kérek, hogy de nem is a külső számít.
2011. febr. 26. 20:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mármint a társaságot úgy értem, hogy nem mindegy, milyen társaságban keresgélsz. Nekem pl egy barátnőm sincs, aki egyéjszakás kalandokról egyéjszakásakra járna, se olyan, aki teleírná a facebookot Való Világos gondolatokkal, se azzal, hogy mennyit ittak legutóbb. Tudom, ez az utolsó két gondolat nem tartozik ide, de megtalálhatóak a normális lányok is.
2011. febr. 27. 09:42
 22/26 A kérdező kommentje:
Én is a normális lányok között keresgélek általában, de róluk is hamar kiderül, h a külsőre mennek.
2011. febr. 27. 09:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így vagyok, kérdező! A visszafogottabb, szerényebb külsejű, csendesebb stb. csajok vonzanak mert eddig azt hittem hátha ők másképp gondolkodnak.... de sajnos előbb utóbb kiderült hogy kb az összes nőkkel kapcsolatos sztereotípia igaz rájuk. Azon gondolkodom, lehet hogy a playboyos-hellokyttys plázacicás csajokkal kéne ismerkedni és végén kiderülne róluk hogy ők a "normálisak". :D
2011. febr. 27. 09:57
 24/26 anonim ***** válasza:
a volt barátom például nem néz ki jól..legalábbis először ezt gondoltam róla,ennek ellenére összejöttem vele, mai napig a legjobb pasinak tartom,és imádom :(
2011. febr. 28. 00:18
 25/26 anonim ***** válasza:

"Azon gondolkodom, lehet hogy a playboyos-hellokyttys plázacicás csajokkal kéne ismerkedni és végén kiderülne róluk hogy ők a "normálisak". :D"

Ez már bennem is felmerült :D

Nevetnék, ha így lenne :D

2011. dec. 4. 18:20
 26/26 anonim ***** válasza:
Ezen az utolsó válaszon nagyot nevettem, kifejezetten tetszett! a látszat néha csal, a mondás is úgy tartja! Egyébként lehet, hogy annyira nem is hülyeség, mert ha teszem azt, az ősök fizetik neki a vásárlást, akkor nem feltétlenül nézi meg a pénztárcádat. És ha te képes vagy őszinte érdeklődéssel közeledni felé, akkor könnyen lehet, hogy meghálálja, hogy nem nézed automatikusan hp-nak.
2012. okt. 20. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!