Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor a lányok azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a lányok azt mondják, nekik nem a külső számít, akkor nekünk hazudnak, vagy maguknak is?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat nem kérek, hogy de nem is a külső számít.
2011. febr. 26. 20:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

21:31

Jó, hogy ezt mondod! Ezt a "bírja a személyiségemet" dumát a pasik hazudják maguknak. A lány ilyenkor egyszerűen csak aranyos srácnak tartja, de igazából unalmasnak, érdektelennek. Maximum azért barátkozik vele, hogy legyen valaki akinek elmondhatja a gondjait, vagy mert nem akarja nagyon megbántani.

A pasi meg azt hiszi, neki milyen fantasztikus személyisége van, csak hát a külső, ugye....

Pedig nem így van. Ilyenkor a legtöbbször a személyisége sem érdekli a lányt. Bocs, de sajna így van. Nem akarok általánosítani, biztos van kivétel is.

Én meg már kerültem olyan helyzetbe is, hogy volt jó pár helyes, nem is rossz módú pasijelöltem és értük éltem-haltam, evett a fene? Neeeem! Egy olyanért, aki elképesztően csóró volt, és szegénykém úgy nézett ki, hogy a macska átment a másik oldalra, ha meglátta. Én meg akkor fantasztikusnak láttam őt. Biztos nem minden nő életében történt ilyesmi, csak mondom, hogy van ilyen is.

2011. febr. 26. 21:41
 12/26 anonim ***** válasza:
Móuni! Ezek má' megint valótlant hazudnak!
2011. febr. 26. 21:51
 13/26 anonim ***** válasza:
21.41: 21.31 vagyok. Nem azt mondtam hogy húdeszuper fantasztikus tökéletes személyiségem van. Mindenkiben van hiba, bennem bőven. De pont ez az hogy a gondjait elmesélni meg ilyenekre jó vagyok. Jól elvagyunk de nem akar mást. Ha nem bírna akkor nem fogadna a bizalmába se. Vagyis megbízható, rendes embernek tart akire mindig számíthat meg minden... Csakhát vézna gyerek nem adonisz, meg busszal jár nem kocsiba feszít... Ez van. "hogy a macska átment a másik oldalra, ha meglátta".. na ilyen pasit se sokat hallok hogy kéne a nőknek. Kb te vagy az első aki ilyet mond :D
2011. febr. 26. 21:58
 14/26 anonim ***** válasza:

21:58

Én akkor gyönyörűnek, meg tökéletesnek láttam azt a pasit. Akit szeretünk, azt soha nem látjuk csúnyának. Egy szerelmes ember soha nem fogja azt mondani, vagy úgy érezni, hogy ronda a párja. Persze más a helyzet, mikor már elmúlik a szerelem.

2011. febr. 26. 22:30
 15/26 anonim ***** válasza:
87%os, ezt hívják barátságnak, én kb.minden barátom iránt hasonlóan érzek, szóval nem feltétlenül a külsőddel és a pénzeddel volt baj, nem szerethetünk bele mindenkibe, aki szimpatikus, akkor nem lennének barátságok:)
2011. febr. 26. 22:32
 16/26 anonim ***** válasza:
Hababababaa! De ha van pénze akkor simán "beleszerettek", ugye? ***** ******* ******!
2011. febr. 26. 23:10
 17/26 anonim ***** válasza:

23:10

Nem, az én párom például nagyon szegény. Csak ellened esküdött össze minden nő! XD

2011. febr. 26. 23:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Na akkor figyelj kedves kérdező.Még soha nem fényeztem magam ezen az oldalon,de ide muszáj leírnom.Modellkedem 4 éve,nagyon sokan megkeresnek fotózás miatt,szóval elég keresett modell vagyok.Rólam azt gondolnák az emberek,hogy biztos egy kigyúrt kopasz miller a pasim,pedig ez hatalmas tévedés.A párom a szó szoros értelmében csúnya..de annyira imádom őt,hogy soha nem kellene egyik szépfiú sem:)A csúnyát úgy képzeld el,hogy tele van pattanással huszonéves létére,nagyok a fülei,és elég érdekes orra van.A személyisége viszont olyan csodás,hogy megszépíti őt:)
2011. febr. 27. 07:25
 19/26 A kérdező kommentje:
Csak érdekes, h itt mindenkinek a belső számít, a valóságban meg még soha nem találkoztam ilyennel. Biztos mindenki, aki ilyet ír, legalább 200 km-re lakik tőlem. </szarkazmus> :)
2011. febr. 27. 07:54
 20/26 anonim ***** válasza:
Azért a társaságtól is függ. De tényleg így van: hiába akar akár a férfi akár a nő hosszútávú kapcsolatot, arra, hogy csak külsőleg tetszik, nem lehet alapozni. Sok vitát szülhet, vagy annyira felszínes lesz a kapcsolat, hogy hamar véget ér.
2011. febr. 27. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!