Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a lányok azt mondják, nekik nem a külső számít, akkor nekünk hazudnak, vagy maguknak is?
21:31
Jó, hogy ezt mondod! Ezt a "bírja a személyiségemet" dumát a pasik hazudják maguknak. A lány ilyenkor egyszerűen csak aranyos srácnak tartja, de igazából unalmasnak, érdektelennek. Maximum azért barátkozik vele, hogy legyen valaki akinek elmondhatja a gondjait, vagy mert nem akarja nagyon megbántani.
A pasi meg azt hiszi, neki milyen fantasztikus személyisége van, csak hát a külső, ugye....
Pedig nem így van. Ilyenkor a legtöbbször a személyisége sem érdekli a lányt. Bocs, de sajna így van. Nem akarok általánosítani, biztos van kivétel is.
Én meg már kerültem olyan helyzetbe is, hogy volt jó pár helyes, nem is rossz módú pasijelöltem és értük éltem-haltam, evett a fene? Neeeem! Egy olyanért, aki elképesztően csóró volt, és szegénykém úgy nézett ki, hogy a macska átment a másik oldalra, ha meglátta. Én meg akkor fantasztikusnak láttam őt. Biztos nem minden nő életében történt ilyesmi, csak mondom, hogy van ilyen is.
21:58
Én akkor gyönyörűnek, meg tökéletesnek láttam azt a pasit. Akit szeretünk, azt soha nem látjuk csúnyának. Egy szerelmes ember soha nem fogja azt mondani, vagy úgy érezni, hogy ronda a párja. Persze más a helyzet, mikor már elmúlik a szerelem.
23:10
Nem, az én párom például nagyon szegény. Csak ellened esküdött össze minden nő! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!