Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasikat miért nem zavarja ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasikat miért nem zavarja ha egy lány igénytelen?

Figyelt kérdés
Én így vettem észre. Jó pár csajt ismerek, akik igénytelenek mint a fene mégis mindig van pasijuk.
2011. febr. 26. 18:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, de igaz, bár azok a lányok akiket ismerek, és igénytelenek, nekik a pasijuk is az. Én nagyon is igényes vagyok, épp ezért nálam csakis nagyon igényes pasik jöhetnek szóba, de nekik nem is igazán kell barátnő, bár lehet, csak én nem kellek nekik, de nem hiszem, mert akkor kérdem én, miért nincs egy igényes, normális, iszonyat jóképű pasinak barátnője.

20/L

2011. febr. 26. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ igazából, h ténylegesen kiket sorolsz ide. Én infós csaj vagyok, nem borotválom a lábamat, a hajam is régen volt festve, ráadásul elég hosszú (fenekemig ér), és néha törik a vége, nincs műkörmöm, nincs kiszedve a szemöldököm, nem hordok éxereket (max néha egy nyaklánc, de az is ilyen bőrön lóg, nem ilyen csillivilli ezüst), a sminkelés nálam a fekete szemceruzából áll, de heti 2x hajatmosok, nem koszos a körmöm, nem vagyok büdös, stb. xD Szeretek relatíve szexi ruhákban mászkálni, de ha olyanom van, akkor farmer + kényelmes póló és jól érzem magam. Mégsem volt még olyan, hogy legalább 4-5 pasi komolyan ne próbálkozott volna nálam egyszerre. És jelentős részük nem csak megdugni akar, sőt! Sokkal inkább szeretnének velem komoly kapcsolatot, mint a műanyagplázacicákkal, na azokat tényleg csak megdugni akarják. Persze ebbe nem számoltam most bele a diszkós cicafiúkat, ők nem szeretnek. :D

Egyébként még így is nyifognak néha, hogy pl. szoktam körmöt reszelni, reggel várni kell rám fél percet, amíg kihúzom a szemem, stb, most gondolj bele, ha még hajatvasalnék, fél óráig vakolnám a fejem, aztán meg még hozzám sem lehetne érni, mert jaj szétmegy a hajam, elkenődik a sminkem, nem érek rá, mert műkörmöshöz kell mennem, stb, akkor mit szólnának? :D:D

Egy alap ápoltságot elvárnak, de amit abból amit írsz, lehozok, na arra semmi szükségük nincsen.

19/N

2011. febr. 26. 19:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok plázacica stb. szóval nem hinném,hogy azzal van a baj. Egyszerűen csak van akire jó ránézni mert egyben van, látszik hogy ad magára. Inkább ide sorolnám magam. Csakhogy vannak, akik a minimumra se képesek, mégis kellenek a férfiaknak. Akkor hogy is van ez?
2011. febr. 26. 19:59
 14/14 anonim ***** válasza:
27%
Mert a p1na az p1na! A semminél minden jobb, tudod?
2011. febr. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!