Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett divat a pasik körében a fb-on, msn-en, sms-ben való szakítás?! :OO
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 12:53
11/22 anonim válasza:
Utolsó igen, szebb lenne. Tudod az őszínteség nem hiába fontos. Az ember nem zombi, hogy ne tudja felfogni vége van! Csak olaj a tűzre, ha nem szemedbe mondják. Mert a másik fél szemtől szemben akar beszélni róla és aki dobta az meg fut elfele. Utána meg az jön, hogy "ne zaklass" Szánalmas az egész.
12/22 anonim válasza:
mert az ilyen eberek szánalmasak.ennyi.velem a volt vőlegényem e-mailben szakított,pedig már több éve együtt voltunk,és előtte 3 héttel szültem meg a kislányunkat.de azt viszont a képembe tudt vágni személyesen,3 nappal a szakításunk után h összejött a legjobb barátnőmmel.
13/22 A kérdező kommentje:
20.50: én is ugyan ezt gondolom és 100%-an igazad van. az utóbbi 3 esetben ugyan ez történt velem, és utána még én voltam a rossz, hogy "zaklatom". Bár ez nem volt így... :/
20:16: úristeen :|| nagyon sajnálom. :((( ennyit érnek egyes férfiak... :S
2011. febr. 28. 15:44
14/22 anonim válasza:
20:16-os a barátnőd hogy nem fél egy ilyen embertől, hogy vele is ezt csinálja majd
szerintem hajrá :)én tuti visszacsábítanám a leggyengébb pillanatukban (lásd egy szülés....) és utána dobnám :)
15/22 anonim válasza:
mert manapság minden idióta a facebookon éli a mindennapjait.. 5 percenként facebook, telóról buszon facebook.. miért csodálkoztok ezen?!:D valaki azt is megosztja, hogy elment sz@rni
16/22 anonim válasza:
mert félnek a szemünkbe mondani, esetleg titkolnak is valamit. velem is msnen szakitott a barátom, azt mondta azért mert már nem szerelmes belém. aztán kiderült volt neki közbe más
17/22 anonim válasza:
02-26 15:34!
Hogy szebb lenne-e azt hagyjuk, de hogy őszintébb és korrektebb az biztos!
18/22 anonim válasza:
rohadjon meg, ha arra képtelen, hogy eljöjjön hozzám és megmondja a szemembe, hogy vége!
Ne csak a dugásra legyen jó az ember...
Mellesleg kurv@ nagy gerinctelenségre utal legyen az fasi/csaj!
20/22 Ixdecske válasza:
az ilyenek vagy fosnak a szemedbe mondani v lusták v nem érsz nekik annyit. "Géphang"nak hívják nálunk az ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!