Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig várnátok, arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várnátok, arra, hogy érezze, és kimondja, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 4 hónapja vagyunk egy pár,de még sosem beszéltünk az érzéseinkről,a szeretlek-szót sem mondtuk ki.

Nem baj,hogy nem mondtuk még ki,de abban sem vagyok biztos,hogy érzi-e,egyáltalán.Egyszer nagyon odavan,és érzem,hogy kezd szerelmes lenni,máskor pedig nem érzem ezt.

Szerintetek baj,hogy 3 hónap után sem mondta ki,hogy szeretne,vagy nem érzi,hogy szeretne?

Szerintetek meddig érdemes várni erre?Hogy érezze,és esetleg kimondja?Van így értelme a kapcsolatnak?

2011. febr. 26. 11:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki tényleg szerelmes arra általában jellemző, hogy nem meri mondani, mert fél hogy kihasználják az érzelmeit, meg ilyenek.

az még mindig jobb, mint nálunk, amikor a barátom először kimondta, hogy szeret, tulajdonképpen, azért tette, mert egész este egy csajjal flörtölt(engem le se sz*rt) és amikor elindultunk haza, látta hogy ideges vagyok, és ezzel akart "lehengerelni"és lám lám nem is mertem felhozni mi bánt.

te úgy tudsz az egészen segíteni, hogy te magad mondod, írod neki, hogy szereted, és előbb-utóbb látni fogja, hogy ez amolyan természetes dolog mondani, nem nagy ügy, és menni fog.

vagy amit még kipróbálnék:a rávezetés

"felhoznám, hogy az élet milyen kiszámíthatatlan, bármikor elüthet egy autó, és ha szállna a szellemed, mit bánnál hogy nem tetted meg az életedben?"

megjegyzem volt egy srác így veszítette el a párját és azt bánja egész életében hogy nem mondta neki elégszer mennyire szereti.

2011. febr. 26. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!