Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről csajok?
Hát bocs, de a levél ( amit haza küldtél neki) már több mint túlzás. Én elgondolkodnék rajta, hogy százas vagy-e!
Ne nyomulj ennyire! Ne irj neki annyi levelet, inkább hívd el egy italra, vacsira! Beszélgessetek "élőben"!
Azért ennyi év után nem kéne ennyire megnyilnod, csak szép lassan, mert különben eltűnik a varázsod, a ferfiasságod!
Sok sikert!
23/L
Szia!
Sosem mondanám, hogy én is szeretném, ha nem szeretném tényleg. Szerintem ez nem lerázós duma.
Nem világos, most akkor jártatok? Mert azt írtad, csak egyszer láttad... Utána meg azt hogy most már komolyabban lennél vele...
Viszont tényleg ne lógj rajta, az őrjítő tud lenni. Hagyd egy picit, foglald le magad, várj egy picit, hogy ő is keressen Téged :)
Remélem vmit tudtam segíteni :)
23/L
Jó dolog a facebook, az msn, az iwiw, a skype és az összes többi virtuális kapcsolattartó eszköz, de ezen keresztül "megkérni" egy lányt, akit évek óta nem láttál, akkor is csak kb. egyszer...?
Lehet, hogy bennem van a hiba, de szerintem az ilyet nem lehet túl komolyan venni, egyik oldalról sem. Ha tényleg szeretnétek együtt lenni, akkor találkoztok, beszélgettek, megismeritek egymást. Hisz különben honnan tudod, hogy a másik tényleg olyan, amilyennek gondolod, vagy amilyennek emlékszel rá régi és kevés emléked alapján?
Egyébként egy barátom pont így járt nemrégiben, 26 évesen talált rá így 14 éves kori szerelmére (akivel persze akkor alig beszéltek). Elkezdett ezerrel udvarolni neki család-gyerek stb., aztán mikor találkozott a lánnyal... nos kiderült, hogy ő egy kedves, szelíd, jószívű lányra emlékezett, az illető meg egy hárpia volt, aki csak kihasználta, aztán ejtette. És persze elég kínos lett volna ilyen "komoly" belépő után viszakozni, úgyhogy hónapokig tartott a szenvedés, míg a lány végül kidobta (az egész baráti társaság nagy megkönnyebbülésére).
Ha fontos neked ez a lány, ismerd meg. Hidd el, ő sem tökéletes istennő! De ettől még lehettek nagyon boldogok is együtt, csak tényleg együtt legyetek, ne a billentyűzetnek/monitornak/nem létező ideálnak szóljanak a nagy érzelmek!
Sok sikert! :)
N32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!