Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam békén vagy ne? (főleg nőknek)
Én ha azt mondom,hogy hagyj békén,az kb annyi,hogy gyere már,keress fel,magadtól és légy velem. :) De én kimondottan gyűlölöm a magányt. :) Szerintem a virág küldés jó gesztus,de inkább vigyél neki egy csokor virágot személyesen és mond meg neki,hogy örülnél ha vele lehetnél ezekben a napokban és igyekeznél megkönnyebbíteni neki.De azért ne teperd le,inkább hagyd hogy ő kezdeményezze,ha akarja,nehogy azt higgye , hogy csak ezért mentél át. :)
L
Ez függ attól is, mennyire hírtelen haragú a bnőd...én pl eléggé az vagyok, és ha azt mondom, h hagyjál, akkor ált 1-2 nap nyugi kell, utána talán van egy kis durcizás, de egy röpke pár nap után sztem finoman érdeklődj utána...ahogyan a többiek is leírták már, hiába mondja egy nő, hogy hagyd békén, még ha durciizik is, de jól esik, ha érdeklődik a másik olyankor, persze be nem vallanánk, de így van :)
Ne add fel, minden rendbe fog jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!