Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? Mi az ami történik? Hogy lehet hogy képtelen vagyok elvállni a pasimtől de közben meg utállok vele lenni miközben szar a kapcsolatunk?
Még annyi elhiszem, hogy jobban félsz a magánytól, mert nincs szülő kire igazán támaszkodhatnál, ilyenkor legjobb ha oda tudnál költözni valakihez ismerőshöz , vagy egy barátnővel albérletbe.
De hidd el nem az a megoldás hogy szenvedsz és azért maradsz vele mert nincs hová menned és félsz a magánytól, hogy magadra maradsz a nagyvilágban.
Igen, én ezt mind el is hiszem, és fontos ember számodra, mert ott volt veled, és kitart melletted és biztos nem is hagyna egyedül, nem taszítana téged ki a híd alá, mert biztosan szeret téged.
De elég nehéz olyan ember mellett lekötnie az embernek magát aki mellett tudja hogy nem lesz boldog, mert barátnak és néha lelki-társnak k*rvajó, csak éppen nem az ember párjának akibe általában szerelmes lenne.
De sokan belenyugszanak az ilyen helyzetbe hogy ááá úgysem lesz jobb meg hogy is lehetne....és akkor letelepednek egy olyan kapcsolatban ami elviselhető, van egy barát aki még törődik is az emberrel de nem tőle szeretne gyereket......
Így viszont , hogy nicns hely ahová elmehetnél, így maximum titokban a barátod háta mögött tudnál más pasikkal ismerkedni.
Csakhát az emberek a legtöbb esetben lusták nagyon lusták új kapcsolatot kezdeni és megismerni más embert, először senkivel szemben sincs meg a bizalom annak mindenhol ki kell alakulnia.
De akkor ezek alapján mindenkinek csak egy pasija legyen, elégedjen meg azzal amit kap, vagy ne is legyen senkije...
Szóval nem tudom de vagy belenyugszol ebbe és soxor érzed majd magad magányosnak szomorúnak és boldogtalannak hiába van melletted valaki , vagy keresel egy utat magadnak amiben meg tudsz ismerni másokat is.
van egy ilyen mondás is: "Ügyelj arra hogy megszerezd azt, amit szeretsz, különben kénytelen leszel megszeretni azt, amit kapsz."
És egyébként mi a helyzet azzal a másik fiúval???
Ki ő? Messze lakik? Foglalt van barátnője? Mennyire tartod vele a kapcsolatot? Beszélgettek, vagy neki nem jössz be mint barátnő, csak barátnak tekint? Ő nem szeretne veled lenni?
megint én.....
Háát azért akárhogy is van ő is egy pasi akármilyen érzékeny is és mélylelkű is, biztos szeretett téged és biztos hogy most is szeret ez ilyen egyszerű. Csak nem mer lépni mert fél egy újabb csalódástól
elhiszem h nem akarsz rosszat a srácnak és számodra ő a "best of" de hidd el az nagyon rossz kifogás hogy előző kapcsolata miatt nem mer újba belekezdeni.
Szóval szerintem, beszélgess vele, találkozz vele egyszer és mond el neki, hogy mi a problémád azt amit itt nekünk is feltártál!
Valszeg megérti majd ha tényleg fontos vagy neki.
És a helyedben ugy intézném a dolgokat hogy elkezdenék vele megint beszélgetni felvenni a kapcsolatot. Szorosabbra fűzni a kapcsolatot és kideríteni hogy szeretne e ő többet.
(Most jönb majd a szöveged tudom...hogy nem meg nem akar megbántani meg nem tudna szeretni) - ez dögunalom és hazugság! Bármennyire is utálni fogsz most ezért!
2 lehetőség van:
- 1. vagy nem akar egyáltalán a párod lenni és azért mondja így h ne bántson meg, max barátnak képzel el.
- 2. szeretne a párod lenni de visszahúzódobb és nők terén kicsit mulya, azaz nem kezdeményezős megvárja míg a nő lép, és ha a nő nem lép, akkor ő hagyja az egészet...
hát ennyi. bocs az őszinte szavaimért.
meginén...
Háát remélem, változni fognak majd a dolgok, úgymond történik majd valami "csoda" ami alapján új életet tu7dnál kezdeni, vagy esetleg összejönnél ezzel a "hiú ámbárndokbéli sráccal!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!