Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj velem? Mi az ami történik? Hogy lehet hogy képtelen vagyok elvállni a pasimtől de közben meg utállok vele lenni miközben szar a kapcsolatunk?
talán csak annyi a problémád, hogy mindent megkapsz otthon, nincs igazi kihívás az életedben, és részben emiatt semmi érzelmi kontrollod nincs, így pedig az érzéseid és a kapcsolataid össze-vissza csaponganak, irányítatlanul.
szabad megkérdeznem, mennyi idős vagy?
helyénvalónak tartok egy elnézés kérést.
sajnálom, igazán nem gondoltam volna :(
remélem mielőbb rádtalál egy férfi aki megbecsül és nagyon szeret, és akkor adhatsz neki és magadnak egy esélyt az újrakezdéshez.
Te egyszerűen félsz attól, hogy egyedül maradsz, nem az a gond, hogy nem mered otthagyni, hanem az a gond, hogy akkor tartasz a magánytól és , tartasz mások véleményétől. Félsz! félsz attól, hogy egyedül maradsz és majd nem találsz mást.
És félsz attól, hogy ő tutira hamar talál majd mást.
Ugyan is roh@dtúl nem vagy boldog ebben a kapcsolatban csak megjátszod az egészet.
Egy kapcsolat akkor működik ha mind a ketten szeretitek egymást de ez nálad nem így van! Te szereted őt mint embert, de nem úgy mint a párodat kéne.....
Másképp színjáték szinte az egész a részedről!
18:24-es vagyok.
Nem egy ismerősöm volt már olyan helyzetben mint te, és sajnos legtöbb helyen ez a gond, hogy félnek szakítani....
Az hogy akkor mit mondanak majd róla otthon, haza mehet e szüleihez, cikizni fogják e, és hogy mikor fog mást találni, és mit fog csinálni, szét fogja unni magát, és a pasi tuti hamar talál mást.......
De tévednek, mert lehet h magányosak lesznek egy ideig, de k*rvára nincsennek egyedül! Sokan vannak egyedül sok embernek nincs párja és nagyon sokan szakítanak.
Boldogtalan vagy, és csak mint embert szereted mint barátot.
Sose fogsz bizseregni ha ő hozzád ér...
Ez csak az én véleményem. 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!