Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az normális, ha a barátom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha a barátom a barátnőimre is féltékeny?

Figyelt kérdés
(És emellett minden fiúra, aki akár rám néz..)
2009. febr. 15. 00:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha több időt töltesz a barátnőiddel, mint a pároddal, akkor normális dolog, hogy féltékeny rájuk.
2009. febr. 15. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátom féltékeny volt az öcsémre, a barátnőimre, a barátaira(!), az összes fiúra akivel beszéltem....mára már vége...túlságosan megkötött...nem bírtam..rengeteget veszekedtünk..most boldogabb vagyok :D
2009. febr. 15. 00:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Öhm.. bocsi, az kimaradt, hogy távkapcsi. Szóval persze, hogy több időt töltök velük, mert a barátom messze lakik nagyon. Viszont ha ő is gép előtt tud lenni, meg én is, akkor egész végig egymás nyakán lógunk. (Vagyis az utóbbi időben csak én az övén, mert elvileg már gyakran idegesítem őt.)

2. válaszoló: Ugyan ez a helyzet.. Rengeteget veszekszünk. Már volt szakítóok is az, hogy megpróbáltam jobban megismerni pár haverját.. -.- De aztán összejöttünk újra, de még mindig hetente összeveszünk minimum 4x.

Lehet, hogy jobb lenne nekünk egymás nélkül :(

2009. febr. 15. 00:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális! Nekem emiatt szakadt meg egy 13 éves barátságom, mert a barátnőm pasija ilyen volt, pedig alig találkoztunk. Aztán összeházasodtak és a volt barátnőm élete azóta is szenvedés, de a kislányuk miatt nem lép ki, viszont összetalálkoztam vele egy szórakozóhelyen és egy másik fickó karjaiban "vígasztalódott". Nekem épp szilveszter óta udvarolt egy ilyen fickó. Ha csörgött a telefonom, akkor azonnal akérdések, hogy ki az, kivel és mit beszélek. Hová megyek, kivel találkozom, miért kell, mondjam le, stb... Kikészített pár nap alatt és utilaput kapott a talpa alá. Én sosem várnám el, hogy miattam hanyagolja a pasim azokat, akiket szeret és ezt én is elvárom tőle.
2009. febr. 15. 00:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Én azért vagyok féltékeny a párom haverjaira, mert a haverokat választja helyettem is. Szintén távkapcsiban. Szal így teljesen jogos a féltékenység.
2009. febr. 15. 01:10
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

OFF

Tényleg maximális tisztelettel kérdezem, senkit nem akarok megsérteni és őszintén kívánom, hogy kapj nagyon sok hasznos választ a kérdésedre, de nem lehetne egyszerűen kiírni azt, hogy: "távkapcsolat" mindenféle távkapcsi és társai szó helyett? Az ember néha mér szédül a sok "helcsi köszcsi puszcsi barinő" stb és társaiktól..

ON

2009. febr. 15. 02:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én egy 19 éves fiú vagyok, van 4 hónapja barátnőm, és a nyíregyházi főiskolán ismerkedtünk meg, egy szakra járunk, azaz mázlistának mondhatsz, mert hetente 3-4szer láthatom a tanítás végéig, és azután akár este is vele lehetek (albérlete van), mert ráérek fél 7-re hazamenni. Szóval, nevezhetjük is ezt távkapcsinak. A kérdésedre térve, a mi kapcsolatunk nagyon friss, és biztos vagyok abban, hogy nem vagyok rá féltékeny, van egy magánélete neki és nekem is, amibe nem avatkozunk be, mert a féltékenykedés az tulajdonképpen egy részről szép dolog, mert a te esetedben a fiúnak nagyon sokat jelentesz, és attól tart, hogy ha más pasival is megismerkedsz, akkor nem lesz arra képes hogy visszahódítson, ha az elcsábít Téged. Más részről a féltékenységet akkor kerülheted el, ha az összhang teljes köztetek. Rá kell ébresztened a párod, hogy te egy jó nő vagy, aki mindenféle kényeztetést, gondoskodást megadhat neki, és hangoztasd neki ha kell ezerszer hogy csak őt szereted, nem akarsz mást, csak őt, és ha az jobb a lelkének, játsz nyílt lapokkal. Én például 3 csajt megismertettem a barátnőmmel, nem azért mert attól tartok hogy rám másznának, hanem mert jobb ötletnek találtam.

Tereld el a féltékenykedését! Egyezzetek ki, ígérd meg neki hogy nem hajtasz rá más fiúra. A te szádból talán magabiztosabb lesz!

2009. febr. 15. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!