Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátom élőben imád, szeret, de pl msnezni utál velem? Azt mondta élőben szeret, msnen nem. Ez micsoda? Van ilyen?
nálam is ugyanez van :D. mikor ismerkedtünk rengeteget msn-eztünk. aztán összejöttünk és nem tudom olyan személytelen nekem az msn, olyan mintha más ember lenne akkor. én nem mondom hogy utálom, de nekem akkor is más. ő is tudja h én így gondolom, de még sose volt ebből probléma veszekedés vagy hasonló. ugyanúgy szeretem msn-en is csak nagyon más :D
L*-*
kérdező! most még hányszor fogsz megdöbbenni azon, hogy léteznek olyan normális fiúk akik élőben jobban szeretnek beszélgetni mint msn-en??? IGEN VAN ILYEN!!!!
Az hogy elején ő is partner volt benne, az csak a rózsaszín ködnek tudható be, de szerencsédre ő is normális, ezt becsüld meg és örülj neki !!!!
Utálom az msn-t és a chat-et, sőt még a mobilt is...
Egy komplett mondatot nem tudnak leírni ott az egymással beszélgetők, csak a rövidítések és a hangulatjelek mennek ott orrba-szájba.... Így nem lehet normálisan kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!