Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy azt mondják a teltkarcsú lányok a menők, de mégis a csontvázú csajoknak van pasijuk. Mit tegyek?
Fogyj le, ha ennyire zavar. Egyébként meg rengeteg olyan srác van, akinek az olyan alkatú lányok jönnek be, amilyen te vagy, szóval ne csüggedj.
Szerencsére engem szinte tökéletes testtel megáldott a sors. Legalábbis mások szerint. Azt mondják "baromi jó" az alakom, de én nem így látom.
Szerintem nem így van. A vékony lányokat tartják menőnek, nem a teltebbeket, de szerintem ugyanolyan arányban vannak szinglik és párkapcsolatban élők.
Én sem vagyok piszkafa, mégsincs problémám a pasizással, nem is volt, mindig akadt, aki udvarolt (lesz@rom, hogy avitt kifejezés, nekem tetszik^^) volna nekem.
Kinek a Pap kinek a Papné..........
Én az átlagos alkatot szeretem,mondhatni az arany középutat.
én pl beindulok a keskeny váll-szélesebb csípő összeállításra :D ha nem vagy kövér akkor ne aggódj, tuti találsz valakit, ha viszont szeretnél lefogyni, akkor sportolj, nekem is levitt minden felesleget
20/F
pont azért amiért a lányok jófiút szeretnének, de rosszfiút választanak. az ég meg kék. kár rinyálni, változtatni kell... ez van...
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!