Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik fiú vonzóbb? testileg, akinél összeszorul a gyomrotok, izgultok!
1: 165 cm magas, kockás (nem egy izompacsirta) testalkatú, barna hajú, barna szemű, átlagos fiús arc
2: 170 cm magas, kicsit duci, látszik, hogy van rajta egy csöpp háj, barna hajú, barna szemű, tök átlagos sivár arc.
3: 179 cm magas, vékony, kék szeme van, barna hajú, és az arcbőrszerkezete nem fiús, hanem kicsi nőies, de még is nem egy sima átlagos arcú srác.
17/F
Én 156 centi vagyok, és mivel már 18 bőven elmúltam már nem fogok nőni. Szóval nekem van férfi 185 centi alatt. Te meg menny vissza a barlangba.
20/l
14/L!
Nálad csak az arc számít. De a férfias arcra ne úgy gondolj, mint pl:. "terence hill", ilyen tök sima arc.
Van egy srác akinek olyan nőies szerkezetű arcbőre van, az arca nem lányos, hogy szerintem pár lány simán megirigyelné.
17/F
"Te meg _menny_ vissza a barlangba (20/l)"
LOL, menny, öngól b+.
A fiatal lányok szeretik ha jól "mutatnak" a párjuk mellett. Egy 180magas lánynak tényleg törpék.
És hogy melyik fiú fog hódítani? Az amelyiken érezni lehet, hogy tudja mit akar és nem töketlenkedik. A fiúk jobb esetben nem a külsővel hódítanak XD.
nem ezen múlik hogy valaki megtetsszen.az összhang a lényeg.
nekem a 3 közül egyik se :) mert ezt leírás alapján nem lehet eldönteni. L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!