Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti szoktatok vadidegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szoktatok vadidegen lányoknak bókolgatni?

Figyelt kérdés

A helyzet az alábbi. Kedves fiúk, képzeljétek magatokat egy komoly kapcsolatba, ami már egész hosszú ideje tart. Minden tökéletesen működik, mindenről tudtok beszélgetni, mindent megkaptok, amire vágytok (minden értelemben). Ha van egy ilyen lány mellettetek, akivel kívül-belül tökéletesen meg vagytok elégedve, akkor írtok bókoló üzeneteket idegen, csinos nőknek?

Ez csak szerintem felháborító, h egy egy férfi vadidegen nőknek (is) bókolgat, és üzeneteket ír?

2009. febr. 14. 13:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

rosszul kezeled, nem vagy olyan alkatú lány aki ezt megértené, nem baj, vszleg neked olyan fiú kell aki mindezt titokban csinálja és nem tudsz róla

mert igen, minden fiú bókol, aki nem az töketlen és nem veszi észre a lányok áradatának szépségét és az egyének káprázatát

egy fiú akkor fiú, ha érzi h lenne esélye a nőknél

téged már megkapott, jó, de ez nem végső cél, a fiút mozgatja vmi különleges

ez van

viszont ha eltúlozza a fiú, az a kapcsolatot sérti

tudni kell a határt

helyedben én fogadnám más fiúk bókjait, azt hamar észreveszi majd a barátod :)

2009. febr. 14. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Megsúgom hogy a férfiak egész életük során a nőknek akarnak tetszeni, akkor is, ha éppen van párjuk, vagy ha nem keresnek senkit sem, és ezért mindent megtesznek! Szerintem se baj a bókolás, de több tényleg ne legye, amúgy meg beszéld meg vele a dolgot.... Szerintem.
2010. febr. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!