Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti szoktatok vadidegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szoktatok vadidegen lányoknak bókolgatni?

Figyelt kérdés

A helyzet az alábbi. Kedves fiúk, képzeljétek magatokat egy komoly kapcsolatba, ami már egész hosszú ideje tart. Minden tökéletesen működik, mindenről tudtok beszélgetni, mindent megkaptok, amire vágytok (minden értelemben). Ha van egy ilyen lány mellettetek, akivel kívül-belül tökéletesen meg vagytok elégedve, akkor írtok bókoló üzeneteket idegen, csinos nőknek?

Ez csak szerintem felháborító, h egy egy férfi vadidegen nőknek (is) bókolgat, és üzeneteket ír?

2009. febr. 14. 13:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
48%
Ha vadidegen, akkor hogy tudna neki írni, valamikor csak számot, címet kellett cserélniük.
2009. febr. 14. 13:53
 2/12 A kérdező kommentje:
internet :P légy kreatív, vannak társasági oldalak. pl iwiwen te is tudnál idegennek írni. nem?
2009. febr. 14. 13:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, ha bókol, csak kérdés, hogy milyen formában.

Egy "csinos vagy" stb. csak udvariasság része.

2009. febr. 14. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Valami csak nem tökéletes akkor.
2009. febr. 14. 13:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy, ha ennyire tökéletes vagy és ennyire nem becsülnek meg, írj nekem. :)
2009. febr. 14. 14:03
 6/12 A kérdező kommentje:
dehogy vagyok tökéletes, azt írtam h tökéletesen működik. Elsorolhatom a hibáimat is, mindenkinek vannak :D. Egyszerűen a bajom, h Ő nem érti meg, h ez nekem miért fáj, ha hébe-hóba bókol vmi szép nőnek. Én ettől megalázva érzem magam. Más nőnek ez természetes lenne?
2009. febr. 14. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Nem szoktam ilyesmit csinálni. Vadidegenek meg legfőképp nem!

33f

2009. febr. 14. 14:21
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanez van nálunk is és pont ezért szakítunk ma, mert elegem van ebből.
2009. febr. 14. 14:52
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Ezért szakítani a világ legnagyobb hülyesége! Vakítsátok meg és vágjátok ki egy férfi nyelvét, ha összejöttök vele hogy ezt ne csinálja. Szabad akarattal rendelkezik, azt csinál amit akar!! Lehetsz féltékeny max elhagy! A párom majdnem minden nőnek bókol, akár a jelenlétemben is. Engem egyáltalán nem zavar. Ő ilyen típus így fogadom el!!
2009. febr. 14. 15:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha csak bókol , akkor nincs gond:D

Arra vigyázz, hogy sose legyen ennél több.

Majdnem minden férfi csinálja ezt. Csak ezért szakítani nem szabad. Nem lehetnek vakok a férfiak akik kapcsolatban vannak, hiszen férfiból vannak. Szerintem talán te is utána fordulsz egy egy pasinak, és ez sem baj.

2009. febr. 14. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!