Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok vadidegen lányoknak bókolgatni?
A helyzet az alábbi. Kedves fiúk, képzeljétek magatokat egy komoly kapcsolatba, ami már egész hosszú ideje tart. Minden tökéletesen működik, mindenről tudtok beszélgetni, mindent megkaptok, amire vágytok (minden értelemben). Ha van egy ilyen lány mellettetek, akivel kívül-belül tökéletesen meg vagytok elégedve, akkor írtok bókoló üzeneteket idegen, csinos nőknek?
Ez csak szerintem felháborító, h egy egy férfi vadidegen nőknek (is) bókolgat, és üzeneteket ír?
Nem baj, ha bókol, csak kérdés, hogy milyen formában.
Egy "csinos vagy" stb. csak udvariasság része.
Nem szoktam ilyesmit csinálni. Vadidegenek meg legfőképp nem!
33f
Szerintem ha csak bókol , akkor nincs gond:D
Arra vigyázz, hogy sose legyen ennél több.
Majdnem minden férfi csinálja ezt. Csak ezért szakítani nem szabad. Nem lehetnek vakok a férfiak akik kapcsolatban vannak, hiszen férfiból vannak. Szerintem talán te is utána fordulsz egy egy pasinak, és ez sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!