Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom másodszorra nyúlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom másodszorra nyúlt bele a pénztárcámba és vett ki nagyobb összeget, mikor a szórakozóhelyen kimentem wc-re.2 éve vagyunk együtt. Mért tette?

Figyelt kérdés
Először bevallotta és másnap visszaadta, de most váltig tagadja, pedig ő volt, mert később leadták az infót mikor elköltötte. Szeret még?
2011. febr. 20. 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha velem ezt egy pasi megtenné, a következő naptól már csak az ex-em lenne. Nem, nem vagyok pénzéhes ribanc, amikor összejöttem a férjemmel olyan keveset keresett, hogy sokszor én fizettem a vonatjegyét, amikor eljött hozzánk vidékre, az én fizum kb. a háromszorosa volt az övének. DE! Soha egyetlen egy forintot el nem vett volna tőlem, akkor sem, ha tutira nem veszem észre, mert az lopás!

Jelenleg egyébként nagyon jó állása van én pedig gyesen vagyok.

2013. jan. 16. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Mekkora gyökér ez az 52%-os "milyen érzés férfinak lenni?"!!!!

Visszakérdeznék, de valószínűleg nem tudja, mert egy IGAZI férfi, ilyet soha nem írna le!

2013. jan. 16. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:
de nem törölted 😂
máj. 10. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!