Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm külföldön akar majd egyetemre járni. Szakítsak vagy akadályozzam meg?
na akkor mesélek kicsit.
ugyanebben a helyzetben voltunk, én mentem külfölre.
párom teljesen kiakadt, de megértette, ugyanis a magyar diplomagyárban szerzett diplomával tényleg nem sokra megy az ember, a másik hogy életre szóló tapasztalatokat lehet szerezni külföldön. szerencsére ő nem kapaszkodott belém ilyen görcsösen (egyébként, nem ismerlek, de most megmondom neked, hogy nem ő életed szerelme, mert ha szeretnéd, elengednéd, és ez nem egy közhely, ez így van).
tudod hogy kell hozzáállni? ha ő az igazi, visszataláltok egymáshoz, ha meg nem, akkor örülhettek, hogy azelőtt váltok el, mielőtt elromlana a kapcsolat, és szép emlékként fog mindkettőtökben élni.
gondold ezt át..
"ha szeret elszalasztja". kedves kérdező, neki az egyetemtől függ a jövője.ha te képes lennél tönkre tenni a jövőjét akkor te nem is szereted. menj utána. döntenedkell! ezek közül tudsz választani:
eggyütt lesztek addig amig el nem megy(utána szomorú lesz és nem tud az egyetemre koncentrálni);megpróbáljátok átvészelni a távkapcsolatot;utána mész és te is kint tanulsz tovább.
most sajnos választanod kell: a barátnődet mindennél jobban szereted és ugy érzed ő az akivel majd le akarod élni az életed,akivel mindig együtt leszel;vagy a szüleiddel,szeretteiddel maradsz és igy életed párját veszited el. kit szeretsz jobban? azzal maradj akit jobban szeretsz
Beszabadult ide Steve, a 11 éves kisfiú. Remélem valami moderátor hamar bannolja.
Csaj amúgy tényleg nem szerethet téged túlzottan ha képes lenne kimenni Amerikába tanulni több évre, erre gondolok. Neki a jövője fontosabb, mint a szerelmi élete, én is egyetértek vele. Élvezd ki vele azt a 1,5 évet, dugd meg sokszor, lehetőleg análba is, aztán már pár hónappal mielőtt elmenne, nézegess új lány után. Ha ő így, te is így, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!