Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok olyan fiúval aki nem menő, nem nagydumás, nem gazdag?
Nem az a tipikus csendes aki egy szót se szól, kiáll magáért ha kell de feleslegesen nem jártatja a száját.
Nem jár bulizni, nincs sok haverja, alig ismerik a környéken.
Én úgy vettem észre hogy azzal járnak aki népszerű, a többieknek maradnak a csúnya lányok vagy senki.
Nem az fontos, hogy mennyire menő vagy mennyire nagydumás, vagy az anyagi helyzete. Az a fontos, hogy mit érzel iránta. Fontos, hogy megértitek-e egymást kölcsönösen vagy hogy vannak közös témáitok. A szerelem ezen alapszik.
14/L
CSAK annyi kell, hogy jól nézzen ki...
Na látod, én EZÉRT nem járnék veled. :)
Te járnál olyannal aki csúnya?
Ne mond hogy a külső nem számít. Nincsenek olyan igényeim hogy most szőke legyen vagy barna, vagy csak kék szemű és kész.
Szia!
Semmi gond nincs ezzel.A lényeg,hogy tudjak vele beszélgetni.Két barátom volt eddig az egyik hozzám hasonló(sok baráttal,bulizós,bőbeszédű-a pénz nem volt kérdés,nem is tudom,hogy mennyi volt neki,mert nem számít-,nagydumásnak nem mondanám,de nagyon jó humorú),a másik pedig olyan,mint amilyennek te írtad le magad.Szerintem ez egyáltalán nem fontos.Mind a két kapcsolatom kiegyensúlyozott,és fantasztikus volt,és egyiknek sem a fent említett okok vetettek véget.A lényeg,hogy adj esélyt a lány(ok)nak,hogy megismerhessen(ek).Ha megismernek,(és nem felszínesek) akkor így fognak szeretni,ahogy vagy.Ne változz meg!
Épp ilyen a barátom:)
és kifejezetten taszítanak a nagydumás, mindenkinek beszól, pofázós, tapló hülye csávók, akik minden szombat reggel másnaposan fekszenek otthon a földön, és facebookra meg msnre írogatják ki, hogy "hú mekkora f.szk.vakib.szott jó buli volt, még most is olyan kibeb.szott részeg vagyok, mint a segg!"
szerintem a pénz pedig nem számít. Legalább nem fog egy bivalyerős kocsival nekimenni valakinek félrészegen, úgy, hogy mindenki meghal...
" Szinte mind igent fog hazudni, de ha lenne olyan akkor nem írtad volna ezt a kérdést."
Attól hogy még csalódtál nem kell bekategorizálni a nőket.
Csak fáj az igazság, hogy vannak igenis olyan nők akik nem a nagydumás bunk.ó pasikra buknak vagy mi? Szerintem lépj túl a dolgokon és gondolkozz el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!