Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontottam az egész életemet!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam az egész életemet! Mit tehetnek még?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Majdnem 6 évig jártam egy fiúval, Ő volt nekem minden tekintetben az első, én is neki. Bár sokat vitáztunk semmiségeken, de nagyon szerettük egymást. 2008. decemberében szakítottam Vele, mert egy másik férfi kezdett el nekem udvarolni, nagyon nyomult, azt hittem, hogy szerelmes vagyok belé. A szakítás után nem jöttem össze vele, hanem 2 két múlva visszamentem a régi barátomhoz, mert nagyon ki volt borulva, megsajnáltam. Februárban Ő mondta azt, hogy tartsunk szünetet, mert nagyon rosszul jöttünk ki egymással. Azt mondta, hogy ad nekem időt, törődjek csak magammal, az érzéseimmel, Ő várni fog rám és nagyon szeret. A következő hétvégén betoppant a másik srác, összejöttem vele, le is feküdtünk... a régi barátomat nem is kerestem 1 hónapig, ő sem tudott rólam semmit. Kiderült, hogy terhes lettem, nem tudtam, hogy ki az apa. A régi Barátom persze teljesen kiakadt, amikor kiderült a terhesség, de hamar megnyugodott, teljesen mellettem állt, nem akart bántani, és azt sem, hogy az idegesség miatt vmi baja legyen a babának. Az új Barátom nem örült a hírnek, tulajdonképpen szakítottunk, hiszen azt sem tudtam, hogy kinek a gyerekét várom. Azért ő is meglátogatott kb havonta egyszer. Veszélyeztetett terhes voltam, sokat voltam kórházban, mindketten látogattak. A régi Barátom szeptemberben megismerkedett egy másik lánnyal, járni kezdtek. Ezután már kizárólag a Babáról érdeklődött. Októberben szültem, bejöttek megnézni a Babát. A régi Barátom azt mondta, hogy a lány, akit megismert, végre olyan barátnő, amilyet mindig is akart. Azt kérte, hogy igyekezzek kideríteni, hogy kié a baba, mert a barátnőjét nagyon frusztrálja a dolog. Decemberben kiderült, hogy a második srác az apa. A régi barátom még felhívott, hogy kitartást kívánjon a kislányomhoz. Az apa havonta látogat minket, nem vagyunk egy pár.

Még mindig szeretem a régi Páromat. Ő azóta lediplomázott, jó állása van....korábban erre vártunk, hogy összeköltözhessünk :( Most mindent az új barátnőjével tervez, aki már nem is annyira új, hiszen másfél éve együtt járnak. Tönkretettem a saját életemet, hiszen mostanra már házasok lehetnénk, együtt élhetnénk, nyugodt körülmények között....ezzel szemben itt vagyok teljesen egyedül, magányosan, szerelmesen.

Talán ha nem estem volna teherbe, még megbocsájtott volna, de így?? Még ha tönkre is menne a kapcsolata, akkor sem valószínű, hogy a más gyerekét akarná nevelni, igaz?

Mit tehetnék még? Keressem fel? Legalább a barátja szeretnék lenni, vagy tudni, hogy mi van vele....

2011. febr. 19. 09:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Az abortuszt én sem helyeslem. Igazából már megvolt az időpontom a dokihoz, de nem voltam képes megtenni. A szüleim támogattak és támogatnak most is. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, de nagyon nehéz egy ilyen hibával együtt élni.

A kislányomat pedig fel tudom nevelni, főiskolára jártam, a szülés előtt dolgoztam is, jó munkahelyem van. A gyerkőc apja is támogat anyagilag, Ő elég jól áll, tehát nem szenvedünk semmiben sem hiányt, hacsaknem érzelmi téren....

2011. febr. 19. 16:06
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
sajnálom a gyereket,mikor felnő hogyfogod elmesélni neki,miértnincs mellette az apucija....
2011. febr. 19. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszi az eddigi válaszokat....
2011. febr. 20. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hú én nem írom le a véleményemet,mert kb az összes hozzászólóval egyetértek,és te is tudod,jól elrontottad...Sajnos most el kell engedned a régi életedet,és nem szabad barátkoznod,sem haverkodnod a volt barátoddal! Ne reménykedj abban,hogy bármi újra lehet köztetek,mert tényleg nem érdemled el,eléggé megaláztad szegényt:(Ezt a fejezetet végre magad mögött kell hagynod.Lényeg,hogy mostantól a kislányod boldogsága legyen a legfontosabb,és szépen felnevelned jó anyaként!Ha eltelik egy pár év,amikor már nagyobbacska,akkor már lehet gondolkoznod azon,hogy párt keress,de egy ideig még ne...Tényleg ne vedd fel a volt pároddal sem a kapcsolatot,neki már új élete van.

Kívánom,h te is megtaláld a boldogságot újra,mert jönni fog még szerelem!

2011. febr. 22. 18:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
tény, hogy elrontottad. de 23 évesen még túl fiatal vagy ahhoz, hogy hagyd, hogy ez elrontsa az egész életedet. gondolj arra, miben van szerencséd: a szüleid melletted állnak, a gyerek apja fizet, fel tudod nevelni a gyereked! most ezzel foglalkozz, szeresd őt, mert ő nem tehet semmiről. ne keresd a kapcsolatot a volt pároddal, fogadd el, hogy ő most éli az életét, amire mindig is vágyott. próbálj inkább példát venni róla: feltehetőleg neki is nehéz volt, de továbblépett. te se a múlton keseregj, inkább koncentrálj a jövődre, dolgozz, neveld a gyereked, és legyél nyitott. ne akarj azonnal új kapcsolatot, de ha úgy érzed, alakulhat valami, ne zárkózz el, ne bújj vissza az álomvilágodba. felnőttél, tanultál, lépj tovább! :)
2011. febr. 22. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!