Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem de félek?
Figyelt kérdés
Sziasztok randizgatok egy csajjal és ugyérzem szeretem vagyis biztos vagyok benne de sajna nem áldott meg a joisten nagy pénisszel 11,5centi és 3,5-4vastag nagyon örlödöm emiatt hogy mit szol majd hozzá.egyszerüen kezdek ebbe beleörülni.légyszi csak normális tanácsokat választ kérnék köszi.2011. febr. 19. 00:01
1/9 anonim válasza:
Ha azért fog elhajtani, h neked mekkora, akk olyan is, jobban jártál h otthagyott..
2/9 anonim válasza:
sz@rni bele,tesó,ha jobban bele gondolok nekem se valami nagy,igaz nem szoktam méregetni,mert nekem ez így természetes.
3/9 anonim válasza:
a hoszuasg 15 a normalis de hogy 3,5-4 cm vastag legyen az mar rendellenes
a kis ujam 6cm
szerintem valamit elmertel vagy valami
4/9 anonim válasza:
Nem kell hogy nagy legyen, elég ha játékos.
5/9 anonim válasza:
Szerintem tanácsot nem nagyon lehet adni. Biztos nézni fog egyet, az normális is.. Megmondom őszintén én nem tudom hogy reagálnék. Meglepődnék aztán túltenném magam rajta.Asszem.Még nem voltam ilyen szituban.
6/9 anonim válasza:
Ha esetleg lekoptatna emiatt, akkor sem mondaná el, h ez az ok. De ha beléd van zúgva szerintem szarik rá mekkora.
7/9 anonim válasza:
ma 00:05 : szeintem te a kerületére gondolsz, az biztos, hogy nagyobb, de a kérdező talán az átmérőjére értette.
Ha így van szerintem nincs vele semmi baj, nem értem, miért aggódnak ezen a férfiak, ha egy nő szereti őket, akkor az nem a péniszméretük miatt van. Szerintem egy normális lány nem fog otthagyni senkit egy ilyen miatt.
És a túl nagy péniszű férfiak sem jobbak, mert a nő hüvelye ugyanakkora, max csak nem tudja egészen feltolni, esetleg fájdalmat okoz a nőnek.
Úgyhogy szerintem ne aggódj emiatt :)
8/9 anonim válasza:
Az én párom is elég kicsi méretekkel rendelkezik, először meglepődtem és féltem picit hogy milyen lesz vele,mert az előző barátomnak kifejezetten nagy volt. Nem mondom hogy nem volt jobb a nagyobb, de ki tud elégíteni, és soha nem hagynám el emiatt. 23L
9/9 A kérdező kommentje:
sziasztok nagyon köszi a normális válaszokat és nagyon örülök neki hogy a hölgyek is megtiszteltek a válaszaikkal és nagyon örülök hogy vannak még rendes lányok.amugy kiforroba van a kapcsolat de ugyérzen ö egy nagyon rendes kedves lány!
2011. febr. 20. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!