Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is történt már ilyen?
Figyelt kérdés
Annyira próbáltatok összejönni egy lánnyal vagy pasival hogy már olyan dolgokat is csináltatok amiket amugy nemszoktatok és mostanra elég cinknek gondolod ezt a dolgot?:D Pl hogy nemakart a lány semmit de mégis próbáltál mindent megtenni ezért stb.....2011. febr. 18. 21:17
6/8 anonim válasza:
aha volt ilyen... tegnap hagytam fel a küzdelemmel... mindenkinek ad esélyt csak nekem nem (N) -.- és még valentín napon is megleptem de semmi...
7/8 anonim válasza:
Volt, meg kis buta voltam, rengeteg hulyeseget csinaltam az illeto miatt, 3 even keresztul.
8/8 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy neménvagyok az egyetlen :) de már feladtam ennyit egy lány sem ér :)
2011. febr. 18. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!