Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetek ennyire naív?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire naív? Mással is történt már ilyen?

Figyelt kérdés

3 éve volt egy 1,5 évig tartó kapcsolatom,majd szakítottunk.Voltak kisebb-nagyobb veszekedések,de aztán jóba lettünk.Kb fél éve újra megkeresett(addig nem nagyon beszéltünk)és elkezdte mondogatni,hogy szeret,megváltozott,béküljünk ki stb...Lassan kezdte felépíteni a bizalmamat iránta,már majdnem beadtam a derekam,erre ma kiderült h egy ideje van barátnője.Annyira megalázottnak érzem magam.:(Hogy lehettem ennyire buta?

19/L

2010. júl. 19. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképp most mire is vagy kíváncsi?
2010. júl. 19. 14:18
 2/7 Beviz Elek ***** válasza:
Megeshet mindenkivel sajnos. Ebből tanultál. Majd lesz másik aki tényleg szeretni fog :)
2010. júl. 19. 14:19
 3/7 A kérdező kommentje:
hogy mással is történt már ilyen?vagy csak én vagyok ennyire naív?
2010. júl. 19. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
nem vagy buta...ne hibáztasd magad,hisz nem tudtad...gondolom ha tudtad vna nem igy közeledsz felé...velem is volt hasonló helyzet...3hónapig ugy volt velem hogy mellettem volt egy másik csaj,és én ezt utólag tudtam meg...
2010. júl. 19. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Mással is megtörtént már , ne aggódj. Tudod, aki nyitott, jószívvel fordul a másikhoz és próbál őszinte lenni, az sajnos szopóágra kerül- na azok vagyunk mi. :)

Nyugi, az ilyet rúgd ki páros lábbal és ne állj vele szóba többet. majd lesz más, aki tényleg szeret, nem csak hantázik.

2010. júl. 19. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
férfiak ilyenek..ne csodálkozz:D
2010. júl. 19. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Lesz még így máskor is:)
2010. júl. 19. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!