Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelem elmulhat keves ido...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem elmulhat keves ido alatt is?

Figyelt kérdés
a baratom szakitott velem 10 honap utan ,mert elmultak az erzelmei irantam es mar nem szeret,persze en meg mindig szeretem,,..csak meg utolso heten is azt allitotta ,hogy szeret meg ugy viselkedett ,de ezek szerint vegig megjatszodta a dolgot ,mert olyan nincs ,hogy egyik naprol a masikra eltunjenek az erzelmek...
2009. febr. 13. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mulhat el ennyi idő alatt ha igazából nem is szeretet,vagy nyomasztóvá vált a kapcsolatotok és sokkal inkább észre vette benned a negativumokat.
2009. febr. 13. 13:15
 2/3 Adjii válasza:

Nem lehet hogy valamiért ráunt a kapcsolatotokra? Mindent megtettél azért h jól működjön? Az egyszer biztos hogy nem egyik napról a másikra múltak el a barátod irántad érzett érzelmei..azért játszotta meg hogy szeret mert nem akart megbántani így várt még egy kicsit hátha újra érzi hogy viszont szeret..

Én nem rég szakítottam a barátommal 9 hónap után.. már hamarabb meg akartam tenni de sajnáltam mert nagyon szeretett..

Lehet hogy szügsége van egy kis egyedüllétre majd később megkeres és elmondja hogy kellessz neki :)

2009. febr. 13. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Van ilyen sajnos...De inkább pontosítanék: a szerelem (de szerintem a szeretet sem) nem múlik el hónapok alatt! Az a személy, aki ennyi idő után ezt állítja, sosem szeretett igazán! Hogy miért mondom ezt? Mert velem 2x játszották ezt el... Az egyik 3 hónap után a másik 4 hónap után dobott ilyen indokkal. ILYEN NINCS! Inkább az a probléma, hogy a pasiknak fogalmuk sincs az érzelmekről. Egy fellángolásra is azt mondják, hogy szerelmesek, te elhiszed, beleszeretsz, majd kidobnak. A saját érzelmeik között sem tudnak rendet teremteni. Persze az ilyen fajták nem érettek egy kapcsolatra sem. Én már piszkosul rühellem, hogy csak ilyen pasikba botlok :( Sajnos valahogy a kivételeket nem találom meg :( Remélem, te szerencsésebb leszel!

Köszi a lepontozásokat!

2009. febr. 13. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!