Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat a szerelem 1 hét alatt?
Figyelt kérdés
:(2010. dec. 20. 17:05
1/15 anonim válasza:
El.. de akkor az nemis volt szerelem...
3/15 anonim válasza:
De hasonlót irtunk az elsővel XD
5/15 anonim válasza:
Nem, mert 1 hét alatt ki sem alakulhat.
6/15 anonim válasza:
Ez akkor csak fellángolás volt..
7/15 anonim válasza:
valszeg csak tetszett és nem voltál szerelmes.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem nem az első barátom volt:)
De nagyon nem értem.. csütörökön még mellette ébredtem mondta h szeret stb.. minden a megszokot délután meg közli h ma gondolkodott és rájött h nm szeret. 3-4 napja max 1 hete ezt érti :(((
2010. dec. 20. 17:14
9/15 A kérdező kommentje:
*érzi
2010. dec. 20. 17:29
10/15 anonim válasza:
Mióta jártatok és hány évesek vagytok?
Nem lehet, hogy megbántottad valamivel?
Mert az elég furcsa nekem, hogy pár napja még szeretett most meg azt mondja, hogy nem.
Vagy lehet annyi, hogy csak rossz pasit fogtál ki aki csak kihasznált és a szemedbe hazudott. Persze van rá esély, hogy csak fellángolás voltál neki. Nem kérdeztél rá, hogy miért múlt el nála a szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!