Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlhat a szerelem 1 hét alatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlhat a szerelem 1 hét alatt?

Figyelt kérdés
:(
2010. dec. 20. 17:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

2 hónap 3 napot jártunk. Én 18 ő 17.

Nem kihasználni semmiképp nem akart, szeretett ebbe teljesen biztos vagyok.

Még reggel is minden normális volt.. nem tudom milett h délutánra már nem szeretett :S

2010. dec. 21. 10:25
 12/15 A kérdező kommentje:

mondtam neki hogy ha vaki szeret valakit akkor az nem múlik el egy hét alatt.. sőt...

annyi volt rá a válasz: hogy: nem vagyunk egyformák... nekem igy múlt el és kész.

Azt mondja hogy ő se tudja..:/

2010. dec. 21. 10:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy csak azt érezte, hogy nem illetek össze és hosszútávon ez nem menne köztetek, szerintem ez van a dologban és ilyen tényleg szokott lenni, hogy nincs meg a közös hang mert teljesen más dolgok érdekelnek benneteket. Am jól eltudtatok beszélgetni mindenről?
2010. dec. 21. 21:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen, úgyan az a baráti körünk meg minden.

De most már tudom hogy mi baja volt.. azt mondta hogy kikészítettem teljesen az idegrendszerét a féltékenykedésemmel és h tesztelgettem hogy nem-e csal meg vagy bármi, de ezzel el is veszítettem..:/

2011. jan. 2. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
ek
2011. jan. 9. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!