Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyanabba a fiúba zúgtunk bele. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A sztori a következő: van egy lány, akivel eddig kétszer találkoztam, de elég sokat beszélgettünk. Ha jobban ismernénk egymást szuper barátnők lehetnénk. Tegnap azonban kiderült, hogy ő is abba a srácba van belezúgva, mint én.
Szeretem a srácot, de úgy érzem, hogy a másik lány jobb lenne neki, mint én. Mit csináljak? Felejtsem el a srácot?
2011. febr. 18. 14:17
11/15 anonim válasza:
Kapjatok el harmasban ;)
Neki biztos jo lesz )))
12/15 anonim válasza:
hehe :D most én is kedvet kaptam egy jointnak :D
13/15 Gabi400 válasza:
Először is:Hány év a korkülömbség?Mert ha legalább 3 akkor nincs esélyetek semelyikőtöknek.Mert nekem ugyanigy törtét hogy a legeslegtutibb barátnőmmel ugyanabba a srácba voltunk beleesve,mikor összevesztem vele beléptem a myvip-ébe és megirtam neki hogy szerelmes belé de délután jött és észrevette,aztán nekem is elkellet mondanom és azóta csak bámul.
14/15 A kérdező kommentje:
17lány-20srác-22én
2011. febr. 20. 18:29
15/15 Gabi400 válasza:
Akkor bocsi de a fiúk nagyon válogatósak szóval semelyikőtöknek sincs esélye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!