Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy nő újra szerelmes ugyanabba a férfiba, miután egyszer már elmúltak az érzései iránta? Mennyire gyakori ez?
A történet az, hogy 3 évig voltam együtt a barátnőmmel, teljes harmóniában. Az utolsó fél évben ez a harmónia már sokat gyengült, sokat vitatkoztunk, de szerintem mindig csak apró dolgokat nagyítottunk fel túlságosan. Igazi, kiabálós veszekedés soha nem volt köztünk! Nagyon szerelmes volt belém, és én is belé, de én az a típus vagyok aki nehezen mutatja ki az érzelmeit, de ennek ellenére ez vele működött az első 2 évben, de a vége felé már semennyire... És mivel ő nem érezte már rajtam fél éve kb. hogy szeretem, mert nem mutattam ki, néha meg sem öleltem, esetleg meg sem csókoltam akkor se ha kérte... :( ezért egy napon azzal állított be, hogy elmúltak az érzelmei, nem tudja mi legyen....velem szeretne maradni, mert jó velem, szeret mint embert nagyon, de neki szüksége van szerelemre egy kapcsolathoz, és neki most kellene egy kis szünet és bulizás... A lány egyébként 20 éves...és 17 éves kora óta voltam vele, a tipikus kamaszkori bulizásból tényleg kimaradt. A szakítás után azt mondta, hogy valószínűleg mi még együtt leszünk, de most jódarabig nem...viszont 1-2 hete már azon a véleményen van, hogy mi már nem leszünk többet együtt, viszont szeretné ha a közelében maradnék és hogy maradjunk nagyon jó barátok... A szakítás óta, másfél hónapja van új pasija. Azt mondja hogy szerelmes belé, de én ennek nem sok jelét látom...max. annyit ismerek el neki, hogy jól érzi magát vele, de szerintem ez egy erőltetett dolog neki... Én nagyon szeretem még mindig, és arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mennyi az esélye hogy mi még össze kerülünk...lehet ő még szerelmes belém? Mennyi időre lehet szüksége, hogy ki bulizza magát és újra együtt lehessünk esetleg???
Köszi a válaszokat előre is!
semmi se lehetetlen XD de ... XD én azzal találkoztam h 2.5 év után össze kaptunk minek az lett a vége h oké majd szólj ha van valami vkivel ... XD majd 10 napra rá : ajtón belép :
és most idézem: -szia -szia -van valami -he? - viszlát - viszlát XD ezt übbereld! XD
attol függetlenül eszméletlen aranyos csaj de na XD utána dumáltunk is de ugye nekem is baszta a csőröm a jó barátok téma mivel a jó barátok megbeszélnek olyasmit amit a volt hapiddal nem kéne XD gondolom tudod miről beszélek XD 1 héttel szakítás után ne közölje már h végre lesz akció ..xD meg ilyesmi XD de m1 :P mostmár tök 8 XD rég volt az már XD akár össze is lehetne haverkodni véle :P
matematikai esélye van de kétlem hogy ha tellik az idő utána te akarod is feltételezem majd rá jössz hogy ami azzal végződött h neki buliznia kell de majd mégl esz vmi aztán 1 hétre rá h mégse XD azt nem akarod megismételni :P jó barát státusz oké de nem azonnal :P ideális az lenne ha mit tom én a kövi hapijánál lennél jó barát XD elvégre az már neked nem ártott XD valszeg nem fogsz ösztönösen hozzá vágni 10 kést meg 1 kisbaltát XD
Helló! Megtaláltam ezt az írásom...1 éve írtam ide, azóta történt egy két dolog, és gondoltam megosztom veletek, mert annyira jó! :) Amíg én legrosszabb napjaimat éltem anno, közben a távoli ismeretlenben egy lány kiszemelt magának..teltek múltak a hónapok, egyre jobban kezdtem kilábalni a keserű mindennapokból, mígnem nem bírta már tovább, és megtette az első lépéseket hogy megismerkedjünk! Most pedig ott tart a dolog, hogy lassan fél éve együtt vagyunk, boldogok vagyunk, és minden olyan jó! :) Teljesen az az érzés kerülget, mintha ezt tényleg a sors rendezte volna így!! :)
A múlton nem is siránkozok, túltettem magam, sőt azt kell mondanom, hogy sokkal-sokkal jobban jártam hogy így lett ahogy lett! Pedig anno azt gondoltam, hogy nekem már beáldozott és már soha nem találok magamnak olyan párt akivel jól is tudom magam érezni minden pillanatban...erre tessék! Épp úgy ahogy mondani szokták...amikor legkevésbé számít rá az ember, amikor nem is vár már semmire...akkor jön a változás! :)
Szóval most rendeződni látszik az életem, és az előző kapcsolatban tanult hibáimra most különösen odafigyelek! Nem akarok egy ilyen hatalmas ajándékot eljátszani amit az élettől kaptam! És aki ezt még olvassa és hasonló helyzetben van mint én voltam, csak azt tudom mondani, hogy fel a fejjel! Mindenben csakis a pozitívat kell meglátni és soha nem lehet kiszámítani, hogy még mit hozhat nekünk az élet!! :)
Szép napot! :)
nagyon durva de totálisan ugyan ebben a helyzetben vagyok.
nekem is ugyan ezt mondta a csaj hogy egyszer még lehetünk újra együtt, de addig szünet buli simerkedés mással levés, totál magam alatt vagyok, mellette suli melo...
Viszont jó olvasni hogy neked összejött, és most érzem hogy én is ujra boldog leszek! :D amúgy nem tartod vele a kontaktot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!