Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda emberek, miért a sokkal szebb/helyesebb nők/fiúk emberek után sóvárognak? Miért nem a saját szintjükön keresnek?

Figyelt kérdés
Aztán itt sírnak, hogy sose lesz párjuk, örökre szüzek maradnak, pedig csak egy kicsit adni kellene a makacsságukból.
2011. febr. 18. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű. mindenki a legjobbat akarja magának...kezdetben csak a külsőségek számítanak (ez valakinél elmúlik a kamasz korral)és a "szép" mindenkinél mást jelent.

én mások szerint "ronda" vagyok, szerintem viszont "egy alternatív megjelenése a nőnemű emberi lényeknek"... és a bizarr az egészben, hogy mostani párom a felszínes világban "álompasi" néven vonulhatna be.

most elgondolkodtam, hogy dobnom kellene és keresnem egy olyan pasit akit a környezet hozzám valónak tart... :)

bár ez nem volt a kérdésben és lehet, hogy ezt csak azért gondolom így, mert nem vagyunk egy szinten, de szerintem a párunk nem lehet "átlagos" (persze, ha az illetővel nem azért vagyunk együtt, hogy legyen nekünk is valaki)

2011. febr. 18. 13:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi az,hogy a saját szintjükön keressenek?B@zmeg honnan tudjam hogy más szemében melyik "szinten" vagyok a szépség ranglétráján?

A saját szememben én szép vagyok,ha valakinek nem tetszem az akár fel is fordulhat.

2011. febr. 18. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindenki a szépet keresi, senki nem akar egy ork bálnát maga mellé...
2011. febr. 18. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Ez csak a nőkre igaz. A nők úgy általában csak a náluk jobban kinéző férfiaknak adnak lehetőséget. Ha pedig egy nő csúnya, akkor is inkább marad egyedül, mint h egy hasonlóan csúnya férfival összejöjjön. Ezért nem lesz nekünk, csúnya férfiaknak sose párunk.
2011. febr. 18. 14:51
 15/19 anonim ***** válasza:
A saját szintjén? Mindenkinek az a szintje, amilyen párt szerezni tud magának.
2011. febr. 18. 15:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
És még valami. A párkapcsolat az élet egyik legfontosabb része. Aki ahelyett, hogy kitartana az álmai, ideáljai mellett, "megelégszik" a kevesebbel, az elpazarolja az életét. Bocs, de csak egyszer élünk, és én nem tartom magam rosszabbnak senkinél, úgyhogy csak olyan lánnyal jövök össze, aki nekem tökéletesen bejön. Am nem vagyok egy húde jó pasi, de kitartással meg határozottsággal így is célt lehet érni.
2011. febr. 18. 15:51
 17/19 anonim ***** válasza:
41%
Hülyeség az egész kérdés. Engem világ életemben ronda fiúnak tartottak, olyannyira hogy az utcán az öreg nénik is megszóltak hogy "de ronda" (félfüllel hallottam). Aztán amikor abba a korba értem, megpróbáltam egy átlagos kategóriájú lányt találni, de becéloztam a kevésbé szép lányokat is - egynek sem kellettem. De az átlagon felüli bombázók meg mind kiszúrtak maguknak engem. És éltem a lehetőséggel. Mit tehetek róla, hogy a közepes lányoknak nem tetszettem, a 10/10-eseknek meg igen? Amikor odajön ismerkedni akkor mondjam azt neki hogy "bocs te nem vagy az én kategóriám"???? Ugye nem gondolod komolyan
2011. febr. 18. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért,veletek még nem volt olyan,hogy egy barátnőtöknek nem mertétek elmondani,hogy milyen ronda a pasija???Kinek mi tetszik,a szerelem amúgy is elvakít.Egyébként nekem soha nem jöttek be azok a srácok akikért mindenki más elolvadt,én mindig a különcöket szerettem.És különben is az gáz,ha a kapcsolatban a pasi a 'csinos'.Szerintem nem kéne magunkban eldönteni hogy egy jó csajjal csak jó pasi járhat,kövér srácba csak kövér lány lehet szerelmes és így tovább.Pont tegnap volt randim,olyan pasival,aki kb bárkit megkaphat,nagyon helyes,jó a modora,humoros,de hiányzott belőle valami plusz,úgyhogy végül otthagytam.Van valami ami meg kell hogy fogjon a másikban-a szeme,a haja,a mosolya, a humora-Amit nem tudsz kiverni a fejedből,és akkor észre sem veszed,hogy vastag a combja,kuszák a fogai vagy nagy a hasa.A szerelem vak.
2011. febr. 23. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
és a hozzád hasonló hülyegyerek miért ne. a yaját szintnén lévőkkel próbál társalogni?
2015. aug. 15. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!