Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megváltozhat valaki? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megváltozhat valaki? Vagy soha sem lesz belöle "normális" ember?

Figyelt kérdés

A pàrom elèg agresszìv, bàrmilyen vita , veszekedèsböl testi ès lelki bàntalmazàs lesz. Màr elöre fèlak, hogy mi lesz a következö.Eddig ez nem volt rendszeres, ettöl az evtöl fogva,minden kèt hètben van valami. Màr nem bìrom.

Külföldön vagyok vele, csak rà szàmìthatok ès azt hiszem , ezt ki is hazsnàlja.

Mindig megfogadja, hogy soha többet nem nyùl hozzàm, de eddig mèg nem tartotta be.Az eddigi kapcsolataiban nem fordult elö ilyen, legalàbbis ö ezt mondja ès azt , hogy ezt mind èn hozom ki belöle. Valòban miattam lehet, jöhet ilyen àllapotba , vagy ez csak egy rossz duma ?

Megvàltozhat valaha , vagy ö màr ìgy fogja leèlni az èletèt? Pròbàljam meg vele, vagy inkàbb adjam fel ?

Volt màr valaki hasonlò helyzetben , javulhat , vagy inkàbb rosszabodhat a dolog ?

2009. febr. 13. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nehéz helyzetben vagy, de az embertt az állatoktól a viselkedése különbözteti meg. Azzal, hogy a párod egy időzített bomba, nem lehet együtt élni. Ezen csak szakember segíthet, senki más, na meg a párod, mivel ugye segíteni csak annak lehet, aki hagyja...

Az meg hogy átverték és bántották...nos ez nem jelent semmit. Mindenkinek megvannak a saját problémái. Engem is bántott édesapám rendszeresen amikor kölyök voltam és nem tudtam magamat megvédeni, mégsem kötök bele fűbe-fába. Ha pedig elmondásod szerint mindenki/sokan átverték, akkor el kéne gondolkodni, hogy ez ki miatt van...Bocsi a kemény véleményért, de ez egyszerűen így van.

A döntés a kezedben: vagy elrángatod dokihoz és kitartasz, vagy pedig otthagyod. Hogy a lelkiismereted is nyugodt legyen cselekedj így: ha engedi a segítséget, maradj mellette, ha csökönyös fafej marad, hagyd el, onnantól csak magának köszönheti majd.

2009. febr. 13. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

csatlakoznék az előttem szólókhoz, de az, hogy Te vagy a hibás, mert ő nem tud magának parancsolni és valamit nem tud feldolgozni az csak az ő hibája, mert nem akarja belátni és ez gyöngeségre vall. pszichológus én is azt mondom, de ha normálisabb életet akarsz, akkor lépj le,mert az nem biztos, hogyha most a doki segít nem lesz belőle később baj. személy szerint nem tudnék megbízni egy ilyen emberben, mert mi van ha.... ismét elgurul.

gyereket vállaltok és bármi adódhat az éleben ami miatt ismét megtörhet. bocsánat, de én ezt így látom és 2 évet éltem így, de nekem elég volt, mert a második évben már az utcán is jobban éreztem magam.

2009. febr. 13. 14:41
 13/14 anonim válasza:
100%

Az, hogy nem ér semmit a munkád, egész biztosan nem igaz. Ami pedig a személyiségedet illeti, nos az, hogy vele is próbáltad megértetni, mitől érzed magad rosszul a bőrödben, illetve, hogy keresed a megoldásokat, nem pedig azonnal a lelépés mellett döntöttél, azt mutatja, hogy nagyon jó ember vagy. Ha tehát rászánod magad a szakításra, nem lehet egy csöppnyi lelkiismeret-furdalásod sem. Ne engedd neki (sőt, senkinek sem), hogy bűntudatot okozzon neked. Aki ugyanis ilyet tesz, az nem veled van, hanem ellened.

Ha eddig mindenki átverte, lehet, hogy tehet róla, lehet, hogy nem. Ha az ő sorsa az, hogy mindenki beleszeret, aztán mindenki otthagyja, akkor sajnos ez jutott neki. De abból, amit elmondtál, inkább az következik, hogy konkrétan sokat tehetett ő azért, hogy a barátnői rövidtávon elforduljanak tőle.

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire klassz dolognak tartom, hogy reménykedsz benne, de a többiekhez hasonlóan nekem is úgy tűnik, hogy a közös életetek számodra nem lesz jobb. Nagy lelki "málhát" cipelsz most. Felszabadító érzés lenne, ha leráznád magadról a fölös terhet.

2009. febr. 13. 18:15
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon jokat irtatok es nagyon koszonom, foleg az utolso harom valaszolonak. Nem tudom meddig birnam ki igy , de en ezt nem tartom eletnek. Lehet , hogy megprobalok neki segiteni, mert valahogyan ... talan senki sem probalta meg es mindenki cserben hagyta , kell neki egy esely. De talan ugy , hogy csak baratok vagyunk...

2009. febr. 13. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!