Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell már több, mint egy hete mindennap 10 valentin napos kérdést kiírni?
Azért mert holnap lesz, és erre sokan készülnek. Bár lehet ez igen unalmas és elcsépelt, de ha nem bírod ki idegeskedés nélkül akkor várd meg míg lezajlik és 1 hét mulva gyere fel az oldalra ismét.
Sőt holnap után azzal lesz tele az oldal hogy sokan csalódtak a párjukba mert többre számítottak és mi miért volt és hasonlók. Úgyogy kösd fel a gatyád.
csak azt nem értem, miért nem lapoznak vissza ezek az emberek, max csak egy oldalt kellene és tuti, hogy ráakadnának ugyanarra a kérdésre, amit épp fel készülnek tenni... tele normális válaszokkal...
amugy első válaszolónak: pusztán cinizmusból tettem föl a kérdést, kérdéssel válaszolva a valentinos kérdezőknek... :)
Korábbi kérdésekkel nem foglalkoznak, mert az ő helyetük kicsit más (azt gondolják :)) Ha a barátja nem 16, hanem már 17 éves, akkor kötelező az új kérdés, mert ez teljesen megváltoztat mindent :)
Amúgy bármilyen oldalon vagy, megtalálod az ilyenfajta dolgokat. Fórumokon sokan 2 hozzászólást sem olvasnak vissza, és leírják ugyanazt. Sokan a "könnyebb" utat keresik. Csak azt nem tudom, hogy a válaszokat elolvassák-e :D
Ennél csak az a jobb, ha valaki nem kap választ, ezért másnap, harmadnap újra felteszi ugyanazt a kérdést. Mondjuk idővel talán kap választ, de ha az emberek sz*rnak az ő gondjára, vagy senki sem tud válaszolni neki, akkor minek ismételgeti....
Meg akik ide írnak kérdéseket, azok se gondolkodnak, csak kérdeznek. Sokan nem használják ezt az oldalt, mégis boldog párkapcsolatban élnek :)
Néha azért jó tanácsot kérni valakitől, de a legtöbb esetben olyanok a kérdések, amik válasza vagy magától értetődő, vagy google segítségével 2 perc alatt választ lehetne találni rá...
utolsó válaszoló ezt most minek linkelted be?
egyépként én egyetértek a kérdezővel szerintem is fölösleges 100x leirni ugyan azt a kérdést csak máshogy megfogalmazva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!