Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A srác, aki tetszik, párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác, aki tetszik, párkapcsolatban él. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Azt hiszem ezzel mindent elmondtam. Teljesen össze vagyok zavarodva, nem rég tudtam meg, hogy barátnője van, pedig azt vettem észre, hogy érdeklődik irántam..
2011. febr. 17. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha jó a kapcsolat nem zúznám szét. Te hogy éreznéd magad hasonló helyzetben, ha a pasid félre menne?

Nézz magadba, gondolkodj és cselekedj úgy...

2011. febr. 18. 01:17
 12/13 anonim ***** válasza:

az a probléma, nem fogja megtudni, h jó-e a kapcsolat. ha a srác mondjuk notóriusan csalfa (magyarán szólva röptében a legyet9, úgyis megfog minden alkalmat, hogy szexeljen valakivel vagy titkos viszonyt folytasson. az ilyenke meg mindig siránkoznak, h milyen szar a kapcsolatuk, mi megajnáljuk őket, hogy jaj szegény, és bedőlünk. utána meg mi ha kiderül mi van, a barátnője szemében örökké ribancok leszünk és mindenkinek azt mondogatja lépten-nyomon, h lenyúltuk a pasiját...

amúgy én sem kezdenék olyannal, akinek van csaja. azt írtad, tetszik. nem azt, h halálosan szerelmesek vagytok egymásba, ha akar, majd szakít a csajával, és elhív randizni. te meg szeriontem jobban teszed, ha nem erőlteted, ergo abbahagyod még mielőtt elkezdenéd.

2011. febr. 18. 08:52
 13/13 anonim ***** válasza:
van valakije,tehát felejtős.ne akarj belemászni senki kapcsolatába.ezer meg ezer szingli pasi van,válassz közülük.
2011. febr. 18. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!