Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy lányt nagyon megbántottak és most csak szórakozik mindenkivel?

Figyelt kérdés

Ismerek egy lányt, mindig rendes, okos, szorgalmas és szép volt. Átejtették párszor és most teljesen kifordult magából, csak szórakozik mindenkivel bulikba össze-vissza smárol de pár csók után mindenkit leráz.

Vajon azért lett ilyen mert becsapták? Azt mondja ő így jól érzi magát, ti mit gondoltok helyes amit csinál?

2011. febr. 17. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy sokan nem tudják mennyire össze lehet törni egy ember szívét. Talán vele is ez történt...
2011. febr. 17. 19:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Remélem ő még nem veszett ügy, csak annyira rossz így látni, látni az arcán azt a megelégedést és boldogságot, hogy valakit átverhetett és szenvedni fog miatta...
2011. febr. 17. 19:48
 13/20 A kérdező kommentje:

19:46

Őt teljesen tönkretették, régebb próbálták megerőszakolni, akkor sem bizott már a fiúkban. Aztán ez a fiú után, 180 fokos fordulatot vett egyik napról a másikra. Pár napig nagyon kivolt aztán hirtelen ilyen lett és azóta tart...

2011. febr. 17. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha valakivel szórakoztak egy idő után ő is kegyetlenné válik.

Lehet egy idő után rájön, hogy hibát követ el. Lehet, hogy nem. Ha akarsz neki segíteni, akkor segíts. Ha nem akarsz érte tenni semmit, akkor ne foglalkozz vele... Tipikus önmarcangolás más bajáért, de te magad nem lépsz ellene semmit... Ennek nincs értelme.

2011. febr. 17. 19:52
 15/20 A kérdező kommentje:

De nem tudom mit tehetnék..?!

Nem mondtam neki, hogy szeretem, félek ha megmondanám nem beszélne velem többet, vagy engem is a bábjává tenne..

2011. febr. 17. 19:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz megbántani...

Ha meg ez a helyzet akkor is felelős a tetteiért.

2011. febr. 17. 19:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Inkább végignézed mit csinál, mikor szereted?

A szerelem szerintem nem erről szól.

2011. febr. 17. 19:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Attól félek ha elmondom mit érzek, annyira sem lesz bizalmas hozzám, mint eddig, megijed vagy ilyesmi, vagy pedig kihasználja majd az én érzéseimet is.

Mindenesetre beszélek vele, és megpróbálom meggyőzni, hogy nem helyes amit tesz.

2011. febr. 17. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:

Velem is totál ez volt, hogy volt nem egypár reménytelen eset, meg átvertek, stb... Aztán én is rákaptam erre és átmenetileg teljesen ok az egész, mert tényleg, ott akkor magabiztos leszel, ahoz mész oda akihez akarsz, nem kell lekötnöd magad, érted fognak "verekedni", stb... Igen, valóban nincs senki melletted este ez egyben lehet hátrány és előny.

Ne félj, rá fog unni, és ismét olyan lesz amilyen, + szomorú.

2011. febr. 17. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Jól teszi a lányka, ez kell neki, hogy túltegye magát rajta akkor mindent bele. Megértem....
2012. jan. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!